Menu

Horoskop Mart

Što vam zvezde donose u Martu, pogledaje ovde.

Home » Horoskop Mart - 02.2018

Horoskop Mart 2018

Ribe, 20.02. – 20.03.

fische

Mart vam pruža brojne zanimljive trenutke, ali uprkos tome, neprestano vam se zeva i vaše telo čezne za odmorom. Raspitajte se da li se u vašoj blizini daju časovi naperciseinga. Reč je o grupnoj aktivnosti pri kojoj nakon nekoliko vežbi istezanja uz prijatne zvuke polaznici jednostavno samo zaspe.

Ovan, 21.03. – 20.04.

widder

U svakom trenutku delujete zavodljivo, a istovremeno i nepristupačno, kao morska sirena. Tako možete da zbunite muškarca kojem ste jako prirasli za srce. Nemojte da se poigravate njegovim osećajima, nego mu otvoreno recite na čemu je. I probajte vežbe u vodi: mermaiding. Pri treningu nosite ogromna peraja.

Bik, 21.04. – 20.05.

Stier

Sloboda će vam sada biti važnija nego drugim ljudima. Ne želite da se obavezujete ni poslovno ni privatno. Isto važi i kada je reč o treningu. Strala joga bi mogla da vam pomogne. Reč je o obliku joge kod kojeg se ne praktikuju strogi položaji i kretnje i ne koriste rituali sa mirisnim štapićima. U prvom planu je individualna struja.

Blizanci, 21.05. – 21.06.

Zwillinge

Mada vas obuzimaju čežnje za daljinama, ne možete da se prisilite na to da isplanirate putovanje. S jedne strane sanjarite o velikoj avanturi, a s druge strane pomalo je se i bojite. Vaš idealan trening bio bi cybersport koji vam omogućava vožnju kroz džunglu ili penjanje Velikim Kanjonom bez ikakvog rizika – putem ekrana.

Rak, 22.06. – 22.07.

Krebs

Zaljubljeni ste preko ušiju i zato lako zanemarujete upozorenja. Uprkos tome, probajte da držite oči širom otvorene. Možda Vam tom prilikom pomognu i dve male kure: prelijte dve vrećice crnog čaja vrelom vodom i pustite da odstoji minut, a potom ih stavite preko očiju dok su mlake

Lav, 23.07. – 23.08.

löwe

Trenutno ništa ne može da vas izbaci iz šina. Probleme koje ste uočili oko 15. u mesecu rešićete dodatnom porcijom opuštenosti i prstohvatom vama svojstvenog humora. U ishrani se odlučite za suvu hranu jer zadržava brojne nutritivne vrednosti, a i jako je ukusna i može da vas zasititi i u kratkoj pauzi od užurbanog rasporeda.

Devica, 24.08. – 23.09.

Jungfrau

Bis 16. schlagen Sie die Zeit tot, dann scheint Ihnen plötzlich jede Minute kostbar – vor allem, wenn Sie sie mit Ihrem Liebsten verbringen können. Wie Sie es trotzdem schaffen, fit zu blieben? Zum Glück gibt’s Fitnesstraining mittlerweile auch im Livestream, zum ­Beispiel auf www.forte.fit. Das spart den Weg ins Studio – und damit wertvolle Zeit.

Vaga, 24.09. – 23.10.

Waage

U martu je vaša energija na poprilično visokom nivou, a, nažalost, nećete uvek znati šta da radite s njom. Između 7. i 16. u mesecu mogli biste da izazovete besmislenu svađu nakon koje će uslediti višenedeljno zahlađenje odnosa. Bolje odustanite od reakcija baveći se sportom: trening boksa s vrećama peska i postaje sve omiljeniji i među ženama, vraća vas u odličnu formu i umiruje.

Škorpija, 24.10. – 22.11.

skorpion

U ovom periodu nemojte da idete iz ekstrema u ekstrem. Ovog meseca treba pronaći jednu dobru ravnotežu što važi ne samo za slobodno vreme nego i za ishranu. Idealan napitak za tu priliku je čaj od začinskog bilja s čia semenkama. Ljuta papričica zagreva iznutra, đumbir vraća ravnotežu, a karanfilić jača obrambene mehanizme u nedeljama koje su pred vama. Upravo to će vam i trebati.

Strelac, 23.11. – 21.12.

schütze

Uvek isto kaskanje? Ovog meseca ne mora tako da bude. To posebno važi za mart kada vam preporučujemo da na poslovnom planu idete sopstvenim putevima. Ne morate da dignete ruke baš od svega. U ovakvim situacijama često pomaže mešavina poznatih sastojaka, baš kao i kod novog trenda vežbanja – orangetheory fitnesa. To je kombinacija tradicionalnog treninga trčanja s treningom tegićima, TRX treninga i veslanja.

Jarac, 22.12. – 20.01.

steibnbock

Opet vam se dogodio déja-vu? Ne brinite, neće biti poslednji. Ipak, probajte na treningu da unesete neke promene u svoj život. Što kažete na pound – trening celog tela sa štapovima za bubnjeve uz rock zvuke? Za 45 minuta vežbanja sagorećete 600 kalorija.

Vodolija, 21.01. – 19.02.

wassermann

Vaša izdržljivost će vas u ovome periodu obično voditi do cilja.
Udarci koje ćete pritom zadobiti, neće vas obeshrabriti, nego će vam čak dati dodatan polet. Ako poželite da radite na bikini-figuri, onda vam predlažemo za vas savršen princip ishrane sa povremenim postom pri kojem se nakon 16 sati posta prelazi u 8-satnu fazu normalnog unosa ishrane.

 

 

Preporuke mesečnog kalendara
1. imate li vremena za manikir? Od 10. pa sve do 12. u mesecu to će vam polaziti za rukom posebno dobro.
2. skupe maske za lice najbolje je iskoristiti početkom meseca ili od 18. u mesecu. Tada će efekat biti najbolji.
3. isto važi i za masaže: od 18. u mesecu još će vam više prijati nego inače.

Prema gore
OKViše informacija