Menu

Horoskop za mart

Saznajte što vam očekuje u martu.

Home » Inspiracija » Horoskop za mart - 02.2017

Pogledajte što vam donosi mesec mart.

Ovan 21.3. – 20.4.

widder

Ko ima sreće u ljubavi, nema u kartama? Ako je verovati ovoj izreci, onda se bolje držite podalje od rizičnih poslova i radujte se činjenici da će vaš ljubavni život u martu biti pun pogodak. Međutim, ako ipak priželjkujete i poneki gubitak, na časovima tae boa možete da se rešite masnih naslaga i brzo postignete top formu.

Bik 21.4. – 20.5.

Stier

U ovom trenutku za vas je važno da unesete dovoljno raznolikosti u život, bilo da se radi o sastavljanju novog tima ili o planiranju vikenda sa voljenom osobom. Izbegavajte sve što je jednolično. Na raznolikost sadržaja pripazite čak i kod treninga: kombinujte zumbu, svoj omiljeni plesni workout, sa intenzivnim intervalima vežbanja kako biste bili što efikasniji.

Blizanci 21.5. – 21.6.

Zwillinge

Dame koje nisu u vezi bi trebalo širom da otvore oči jer će se u trećoj sedmici marta na vidiku pojaviti muškarac vaših snova. Na treninzima konkretno vid više i nije ključan jer novi trend nalaže da vežbate sa maskom za spavanje. Zašto? Jer tako najbolje možete da se koncentrišete na vežbe.

Rak 22.6. – 22.7.

Krebs

Na poslovnom planu držite tempo, a na privatnom dopustite sebi malu pauzu, jer vam je sada potreban period povlačenja. Na treningu možete da se posvetite raznovrsnim sadržajima koje nudi, na primer, cardio barre. To je režim vežbanja u kome se koriste baletska šipka i strunjače. Skokovi podižu frekvenciju rada srca, a dinamične vežbe oblikuju telo kao kod balerine.

Lav 23.7. – 23.8.

Löwe

Sada je važno da ostanete budni, iako će vam prolećni umor doneti mnogo zevanja. Učinite nešto protiv toga pa ćete u drugoj polovini marta moći da ostvarite velike dobitke. Pijte čaj od jasmina koji će vas dugo držati budnim. Osim toga, jača imunitet i podstiče čulo ukusa.

Devica 24.8. – 23.9.

Jungfrau

Stres ne popušta, zbog čega ćete od 6. marta neprestano biti napeti. Umesto da drugima pridikujete zbog toga, bolje uzmite neki roman u ruke. Britanski naučnici su otkrili da je i samo šest minuta dovoljno za značajno smanjenje nivoa stresa i opušteno započinjanje dana.

Vaga 24.9. – 23.10.

Waage

U jeku svađe uvek padaju teške reči koje ne treba odmah shvatati lično. Ako besnite od ljutnje, brzo će vas smiriti hladna voda – jednostavno je pustite da vam nekoliko minuta teče preko ručnih zglobova. To će smanjiti puls i efikasno će vas opustiti.

Škorpija 24.10. – 22.11.

skorpionU ljubavi ćete do 6. marta lebdeti na ružičastom oblaku, a nakon toga ćete morati da koristite svoj osećaj za realnost. Ali i dalje ćete moći da nastavite da lebdite – barem na treningu. Virtuelne naočare vam omogućuju da letite virtuelnim svetovima zahvaljujući simulatoru leta koji istovremeno služi kao crosstrainer. A istovremeno efikasno koristite sve mišiće.

Strelac 23.11. – 21.12.

schütze

U drugoj polovini marta jedna briga će vam narušiti san. Umesto da se noću nemirno prevrćete u snu, probleme biste jednostavno trebalo da istresete na pravoj adresi, a uveče pijte čaj od lavande za miran san. Jednu do dve kašičice cveta prelijte vrućom vodom, prekrijte i ostavite tako pet minuta da odstoji.

Jarac 22.12. – 20.1.

steibnbockOko 6. u mesecu ćete odigrati jako dobru partiju. Ali nemojte previše da se oslanjate na lovorike jer ima još mnogo toga što treba da uradite. Započnite sa treningom gimnastike sa loptom jer se tako uspešno kombinuju elementi joge i tai chi-ja, kao i akrobatike. Takođe ćete očuvati fit formu.

Vodolija 21.1. – 19.2.

wassermann

Neko vam je položio ceo svet pod noge, a vi se spotičete jer ste u tolikoj žurbi. Prebacite ovaj mesec u manju brzinu i uživajte u svom savršenom ljubavnom životu. Prvi korak u smeru usporavanja: svoje uobičajene pokrete pri vežbanju stavite pod lupu. Tako ćete biti još efikasniji.

Ribe 20.2. – 20.3.

fischeNa poslu ćete pronaći zlatnu sredinu. Pokušajte po istom principu da uspostavite ravnotežu i u ljubavi. Postoji vežba i za srednji deo tela – zauzmite položaj bočne daske. Telo oslonite na levu podlakticu i podignite se na levu spoljašnju stranu stopala. Zatim više puta podignite desno koleno. Vežbu ponavljajte, menjajući strane.

Prema gore
OKViše informacija