Menu

Sve što je u trendu

Prava boja na usnama.

Home » Lepota » Sve što je u trendu - 09.2016

Novi trendovi. Svetovi boja. Svetlo i tamno. Mat i sjajno. Promene za savršenu celinu.

Sve o zlatu

Zlato se u ovoj sezoni koristi u velikim količinama. Preko dana, skoro celi kapci, sve do ivice trepavica, mogu biti pokriveni zlatom. Za veče možete probati tehniku Art-Lining kojom se, na primer, oslikavaju sunčani zraci ispod očiju.

blondes Mädchen mit Goldstaub unter den Augen.

Sve u paletama

Lakovi za nokte sa svetlucavim detaljima i palete u zlatnoj i srebrnoj boji ove sezone su obavezne u svakom neseseru za šminku. Mogu se nanositi na čiste nokte ili kao preliv preko drugih boja. Roze, boja tena i skoro svi tamniji tonovi su odlični za ovo.

Nägel mit Pailetten Nagellack

Sve o crvenoj

Tamnocrvene usne su hit ove sezone. Ako želite da ostavite izuzetno romantičan ili pak arogantan utisak – sigurno će te biti primećeni. Da bi se ovaj izgled ublažio za nijansu, naš model ima dašak srebrnog sjaja na kapcima.

schoenheit-2-ab_2016-07

Šminka u trendu: Taman karmin

1. Tamne boje karmina izgledaju izuzetno plemenito, ali čine da osoba izgleda starije. Zato razmislite da li ste spremni za to.
2. Tamni karmini čine usne tanjim. Ako uprkos tome ostanete pri ovoj nijansi, dodajte malo sjaja da biste poništili taj utisak. Drugi trik koji će vam pomoći da povećate tanke usne je da izvučete konture malo iznad ruba usana.
3. Ljubičasti tonovi u nijansi šljive, kao i crna boja, odlično idu uz svetli ten. Nijanse bobičastog voća posebno odgovaraju maslinastim tipovima kože. Tamniji tipovi se mogu odlučiti za nijansu crnog vina i borovnice.
4. Specijalan savet: kada koristite tamnije karmine, veoma je bitno da usne budu negovane i da ih oivičite olovkom za usne.

Sve prirodno

Boja kajsije ili breskve se primenjuje na više načina. Naš model nosi ovu boju u nežnijoj nijansi na kapcima, obrazima i vrlo malo na usnama. Ovaj izgled deluje veoma moderno a u isto vreme je i prirodan.

Junge Frau - ganz natürlich geschminkt

Sve je romantično

Roze boja svakom stilu automatski dodaje dašak romantike. Nežno svetlucava roze na usnama odlično se slaže sa srebrnim senkama za oči. Ovaj izgled se posebno slaže uz bleđi ten.

Junge Frau geschminkt mit Patellfarben

Sve uvijeno

Trendi punđa je samo još jedan način da se podigne kosa a da to nije klasična podignuta frizura. Ovaj izgled deluje nonšalantno i može se nositi u različitim prilikama.

Alles verwickelt. Beim Frisurentrend Up-do geht es im Grunde darum, die Haare abseits der klassischen Hochsteckfrisur hochzustecken. Ein Look, der gewollt etwas ungewollt aussieht und vielseitig einsetzbar ist.

Prema gore
Koristimo kolačiće radi optimalnog prikaza webstranice. U postavkama svog browsera možete deaktivirati korištenje kolačića.OK