Active Beauty
Ana Ivanović o svojoj liniji “Natural Performance”

Ekološka održivost i najbolji sastojci iz prirode

Ana Ivanović o svojoj liniji “Natural Performance”

Sa idejom da brigu o zdravlju, ljubav prema sopstvenom okruženju, kao i recept za uspešne rezultate prenese i u svet kozmetike, naša proslavljena teniserka Ana Ivanović predstavila je svoju liniju za negu lica „Ana Ivanović Natural Performance“. Ove proizvode koji su ekskluzivno dostupni u dm drogerijama širom Srbije krasi slogan „Prirodno, Efikasno i Odgovorno“, a Ana za active BEAUTY deli više detalja o inspiraciji za kreiranje svog brenda i otkriva male tajne savršene nege.

1. Vi ste neko ko je iz sveta vrhunskog sporta prešao u preduzetničke vode. Šta je to čemu vas je sportska karijera naučila, a da primenjujete i danas kroz sopstveni biznis? 
Tokom sportske karijere sam, pre svega, naučila da posvećenost i rad u najvećem broju slučajeva daju rezultat. Kada iskreno volite ono što radite, verujete u cilj koji postavite i uživate u samom procesu, otvaraju vam se mnoga vrata i mogućnosti.

2. Kakva treba da bude industrija nege i lepote danas? 
Mislim da je transparetnost u poslovanju veoma važna, kao i edukacija. Danas ljudi mnogo više obraćaju pažnju na sastav proizvoda, jer im je važno da znaju šta koriste i odaberu one koje im najviše odgovaraju. Međutim, kako još uvek nije dostupno dovoljno potrebnih informacija u ovoj industriji, važno je aktivno delati na tom polju.

3. Kome je namenjena vaša linija i šta je to što je diferencira na tržištu? 
Moji proizvodi su namenjeni ženama i muškarcima koji teže zdravom načinu života i koriste prirodne proizvode. Njihov stil života je dinamičan, te žele maksimalnu negu i efikasnost za što manje utrošenog vremena. Uz to, važno im je poreklo proizvoda, kao i da su proizvedeni na odgovoran i ekološki prihvatljiv način.

4. Liniju Ana Ivanović Natural Performace ste razvili sa posebnom pažnjom. Koje sastojke izdvajate kao posebno delotvorne za kožu? 
Cilj nam je bio  da dođemo do formule koja će biti rezultat kombinacije kvalitetnih prirodnih sastojaka, najdelotvornijih za našu kožu. Pored pažljivo odabranih biljaka, aloe vera se nalazi u svim mojim proizvodima, kao jedan od nezaobilaznih elemenata kada je reč o hidrataciji.

5. Kako izgleda vaša dnevna rutina nege? 
Za početak, obavezno je umivanje sapunom u prahu iz moje kolekcije, koji se kombinuje sa vodom. Nakon toga, nanosim serum za hidrataciju uz serum za sjaj kože, a na kraju hranljivu kremu za negu kože. 

6. Koje proizvode iz sopstvene linije najčešće koristite?
Svakodnevno koristim puder za umivanje, hidrantni serum, kremu za lice i za negu kože oko očiju. 

7. Koliko je važan balans u 21. veku i šta je to što vi najčešće primenjujete na tom planu kako biste se oslobodili stresa i uticaja ubrzanog načina života? 
Balans je zaista neophodan kako bismo sačuvali mentalno, fizičko zdravlje i unutrašnji mir. Trudim se da svakog dana izdvojim vreme samo za sebe, bilo da je u pitanju vežbanje joge, trening ili čitanje knjige. Takođe, nastojim da u momentima odmora isključim mobilni telefon i uživam u potpunom opuštanju.
 
Linija „Ana Ivanović Natural Performance“ nudi holistički odgovornu i hranljivu negu punu moćnih sastojaka prirodnog i organskog porekla, koji koži pružaju maksimalnu efikasnost. Ne sadrže sastojke životinjskog porekla, nisu testirani na životinjama, i prave se bez mineralnih ulja, silikona, parabena i nanočestica. Proizvodi su ekskluzivno dostupni u lancu dm drogerie markt, a rezultat ove uspešne saradnje leži u istim zajedničkim vrednostima i viziji o tome šta kozmetička industrija treba da bude.