Active Beauty
Letnji raspust 2022. godine: pet ideja za porodice

Mnogo akcije

Letnji raspust 2022. godine: pet ideja za porodice

Mnogo dece čezne svake godine za letnjim raspustom. Devet nedelja igre, zabave i akcije. Imamo pet ideja koje će leto 2022. da pretvore u nešto posebno!
Kupanje u jezeru, na moru ili na bazenu, druženje s drugarima, sladoled, odlazak na godišnji odmor ili druge kul aktivnosti s porodicom – čini se da je u toku letnjeg raspusta sve moguće. Pomoću ovih ideja vaša deca će se rado sećati leta 2022:

 

Organizovanje žurke sa komšijama

Imate dobar kontakt sa svojim komšijama? Odlično! Poneku komšinicu uopšte ne poznajete? Krajnje je vreme da to promenite! Organizujte svi zajedno uličnu žurku – postavite nekoliko stolova, svako ko dođe neka ponese grickalice i piće i već imate sve što je potrebno za uspešnu žurku. Ko zna – možda među novim poznanicima ima i porodica koje takođe imaju decu. Na taj način se vrlo jednostavno uspostavljaju kontakti za dečje druženje i igru tokom predstojećeg letnjeg raspusta.

 

Odlazak u pećinu

Da li možete da setite svoje poslednje posete nekoj pećini? Ukoliko je od toga prošlo već nekoliko godina, tokom letnjeg raspusta je vreme za oživljavanje uspomena.

Školica, lastiš, igre s loptom

Kad već pomenusmo uspomene: da li se sećate klasičnih uličnih igara svog detinjstva? Školica, lastiš ili igre loptom – zaista bi bilo šteta da vaša deca nemaju priliku da uživaju i u ovim klasičnim igrama. Zategnite gumenu traku, pripremite loptu i kredu za crtanje. Letnji raspust je savršeno vreme da svoju decu povedete na razigrano putovanje u vaše sopstveno detinjstvo!

 

Posmatranje aviona

Živite u blizini aerodroma? U ovom slučaju je to idealno. Pokupite svoju decu i provedite uzbudljivo vreme na nekoj livadi blizu aerodroma. Uživajte u pogledu uzletanja i sletanja aviona.

 

Istraživanje najbližeg okruženja

Budimo iskreni – naš radijus kretanja u svakodnevnom životu nije preterano velik. Iskoristite sa svojom decom letnji raspust da biste istražili i proširili sopstvenu teritoriju. Mikroavantura počinje direktno pred vratima kuće. Napustite poznate staze i otkrijte svoje okruženje na potpuno nov način.