Active Beauty
Novogodišnji pokloni za roditelje: ovo će da ih obraduje

Za mamu i tatu

Novogodišnji pokloni za roditelje: ovo će da ih obraduje

Pronalaženje pravog poklona za roditelje svake godine je iznova izazov. Da im ne biste kupili tek neku sitnicu, sakupili smo nekoliko ideja za poklone koji će sigurno da se dopadnu mami i tati.
Šta je najveći izazov za Novu godinu? Verovatno da za svakoga pronađete odgovarajući poklon. To često nije tako lako, posebno kada birate poklon za svoje roditelje. Svake godine par čarapa za tatu i praline za mamu? Molim vas, nemojte! Umesto da kupite nešto u poslednjem trenutku, evo ideja za novogodišnje poklone za roditelje.
 
Uzgred: Klasika nikad ne izlazi iz mode – to važi i za neobične poklone u vidu fotografija. Pozovite braću i sestre i napravite iste fotografije kao kad ste bili bebe ili mala deca. Zabavno je, a sigurno ćete da obradujete i svoje roditelje. Takođe razmislite o tome prema čemu vaši roditelji gaje posebnu strast, možda vaša majka sakuplja starinske foto-aparate, a vaš otac različite figure u svim oblicima i veličinama? Na buvljaku ili u prodavnicama polovne robe na internetu sigurno možete da pronađete odgovarajuće poklone, koji će da oduševe vaše roditelje.

Novogodišnji pokloni za roditelje: dobra inspiracija

Šta da poklonimo osobama koje najduže znamo i koje već sve imaju? Ili da im kupimo upravo ono što im je najviše potrebno? Na primer ovo:

 

Poklonite svojim roditeljima vreme

Vreme je verovatno za mnoge od nas nešto najizazovnije, ali u isto vreme nešto najdragocenije što možemo da poklonimo našim roditeljima ili roditeljima našeg supružnika. Bilo da se radi o popodnevnoj kafi u kafiću, zajedničkom izletu ili vaučeru za posetu nekom spa-centru: bezuslovna pažnja i osećaj da ste jedni drugima važni vrede više nego bilo koji drugi poklon na svetu.
 
Savet: Možete da budete kreativni i da sami napravite vaučer.

 

Opuštanje kao novogodišnji poklon za vaše roditelje

Kako bi bilo da svojim roditeljima za Novu godinu poklonite jedan ugodan wellness odmor? Ugodan miris za sobu plus novi udobni jastučići pretvaraju svaki dom u oazu blagostanja.
 
Savet: Wellness odmor može da se organizuje i u toplini doma.

Profissimo

Zimska čarolija
Planinska koliba
Osveživač prostora
90 ml

Balea

Ampule za lice
7 dana
7x1 ml

IDC INSTITUTE

SPA korpica
gel za tuširanje, 300 ml
losion za telo, 300 ml
so za kupanje, 150 g
pufna za kupanje, 1 kom.

Zajedničko uživanje za mamu i tatu

Neki roditelji imaju baš određene navike prilikom jela. Zbog toga im poklonite nešto novo što mogu da isprobaju, nešto što oni sebi možda ne bi kupili. Šarena korpa puna delikatesa ili selekcija ukusnih čajeva mogu da budu divan poklon.

 

dmBio

javorov sirup
grad A
250 ml

dmBio

smesa za palačinke
American Style
135 g

HARMONIJA

ARONIJA
Voćni čaj
100 gr

Novogodišnji poklon za roditelje: Poklanjanje trendova

Neki roditelji žele sve da znaju, bez obzira na to koliko imaju godina. I da nauče o najnovijim trendovima od svoje dece i unuka. Poklonite im lepu beležnicu za vođenje dnevnika ili bojanku za odrasle.