Menu

Novi power-stil u modi

Mrežaste čarape, blejzeri, pantalone od odela i kombinezoni pokazuju šta sve mogu.

Home » Lepota » Novi power-stil u modi - 04.2017

Jake žene imaju samopouzdanje i to pokazuju sa pravim stilom. Mrežaste čarape, uske haljine uz telo i pantalone od odela daju glavni ton stila, a da tom prilikom zadržavaju decentnu notu.

Pantalone od odela

Leti možemo da nosimo lagane pantalone od odela bez sakoa umesto kojeg možemo da kombinujemo šarene majice i kaiš tamnoplave boje, sve marke Claudia Brandmaier. Natikače svetlo plave kože Tamaris i naušnice s.he stylezone, dm. Naočare mačkastog dizajna R.T.CO će upotpuniti ovaj girl boss look.

Ulovljeni u mrežu

Mrežaste čarape ponovno su u modi i nisu sexy, nego su sada sasvim cool. Model Palmers nosi se u kombinaciji sa suknjom na preklop (H&M) i svilenom bluzom Claudia Brandmaier; ukosnica se stavlja kao ukras za kragnu, s.he stylezone, dm. Choker COS.

 

Blejzer koji ističe struk

Strukirani blejzer Madeleine Mode pomoći će vam u privlačenju pogleda. Mini suknja sa mrežicom M Missoni, majica Longchamp, čarape Item M6, srebrne naušnice ebelin, dm i baletanke Tamaris zaokružiće ukupan utisak.

Ženska strana boyfriend košulje

Najzad više ne moramo da ulazimo u ormar svoje jače polovine kako bismo pronašli neku njegovu košulju. U H&M-u imaju iste takve, ali za dame. Oplemenite ih dajući im dozu ženstvenosti kombinujući ih sa šalom na prugice i pantalonama Madeleine Mode i zlatnim vintage naušnicama Carla.

 

Uske haljine će nas raznežiti

Uska haljina ružičaste boje ističe siluetu. Kako se tokom dana ne bismo osećali kao da smo goli, ispod će se odlično slagati providna majica boje kože, sve to marke Never Denim. Naušnice nose potpis Tommy Hilfiger.

Prema gore
OKViše informacija