Menu

Horoskop Jul

Šta vam donose zvezde za leto.

Home » Inspiracija » Horoskop Jul - 06.2018

Horoskop  Jul 2018.

 

Rak, 22.06. – 22.07.

Krebs

Jednostavno ležanje na plaži, provod ili bavljenje sportom sada vam nije dovoljno. Imate želju da spašavate svet u slobodno vreme. Idealni trend u vežbanju za vas je plogging – koji je dobio ime po švedskom treningu „plocka” (podizanje) i džogingu. Pri tom se tokom trčanja sakuplja otpad koji leži naokolo.

Lav, 23.07. – 23.08.

löwe

Puno posla vam sada pričinjava zadovoljstvo, ali pritisak ne sme da ugrozi zdravlje. U drugoj nedelji meseca jula biće vam potreban jak imuni sistem – a krajem meseca jaki živci. I za jedno i za drugo potražite pomoć vitamina C koji možete da nađete u svežem voću a osim što je neophodan za imunitet, doprinosi i fizičkoj izdržljivosti. 

Devica, 24.08. – 23.09.

Jungfrau

Neko već duže vreme želi da popije kafu sa vama? Dogovorite konačno termin – iz neobaveznog ćaskanja može nastati interesantni projekat. A telo se takođe raduje: Uz dupli espreso, kofein i nijacin podižu nivo energije i do 100 kalorija na dan.

Vaga, 24.09. – 23.10.

Waage

Ono što ćete oko 5. čuti od svog šefa je muzika za vaše uši. A privatno je nova letnja ljubav apsolutni hit – i to takav uz koji treba obavezno da zaigrate. Najbolje se uklapaju vreli salsa zvuci. Šta kažete na jedan plesni kurs kubanskog sona? To je u trendu, seksi i zabavno.

Škorpija, 24.10. – 22.11.

skorpion

Za vaše vrelo raspoloženje nije krivo samo vreme: Mars vas čini nestrpljivim i eksplozivnim. Pre svega probajte da oko 8. ostanete hladne glave. Praktična sitnica za trening će vam pomoći u tome: Vlažne maramice spakovane u flašama kada im se doda voda duže održavaju efekat hlađenja. 

Strelac, 23.11. – 21.12.

schütze

Svi ostali lenčare na suncu, a vi morate da radite. Gledajte na to pozitivno: Sami ćete pokupiti i sve pohvale. A rad vas održava u formi – barem kada instalirate trenažer Cubii ispod radnog stola. Ovaj prepolovljeni bicikl je naročito pogodan za radno mesto.

Jarac, 22.12. – 20.01.

steibnbock

U ženskim krugovima ste stalno u ratnom stanju? Kako da ne! Od 12. ćete se sa istim polom slagati u mnogim stvarima. Zajedno možete nešto da pokrenete. Apropo kretanja: Female Power vam pomaže i za vežbanje: Bilo da je u pitanju joga, surfovanje ili trčanje – trenutno su u trendu kampovi za rekreaciju samo za žene.

Vodolija, 21.01. – 19.02.

wassermann

Uspeh u karijeri vam je trenutno prenaporan? Onda jednostavno krenite drugim putem. Iako je taj put sporiji, ipak sigurno stižete na cilj. Isto važi i za ostajanje u formi: Penjanje po stepenicama je moguće i sa blagim usponom. Savet: Visinu stepenika postepeno povećavati – ili preskakati po dva odjednom.

Ribe, 20.02. – 20.03.

fische

Stres i leto ne idu baš zajedno. Umesto što se tokom vrelih dana rastržete za sve i svašta, bolje bi bilo da se skoncentrišete na ono što je bitno. Aplikacija Headspace vam može pomoći u tome. Sa njom ćete za samo nekoliko minuta dnevno naučiti kako da meditirate i kako da u stresnim vremenima ne izgubite

Ovan, 21.03. – 20.04.

widder

Vaš dragi/draga i vi ste jedno srce i jedna duša, ali zar čista harmonija vremenom ne postaje dosadna? Ne započinjite 14. nikakvu iznenadnu svađu. Bolje zaplovite zajedno u jednom čamcu. U kajaku se lako dogovori pustolovina. Važno: obavezno potražite savet instruktora.

Bik, 21.04. – 20.05.

Stier

Do 11. izdržite nekako, a nakon toga ćete imati puno energije. Iskoristite je za dalji razvoj – za novi trening: Smovey je vibracioni obruč koji se sastoji od spiralnog creva sa čeličnim kuglicama. Masa se centrifugalnim silama pri zamahu višestruko povećava, a vibracije dubinski stimulišu muskulaturu.

Blizanci, 21.05. – 21.06.

Zwillinge

Trenutno ste veoma razdragani i željni provoda – ali izgleda da je ceo svet na letnjem raspustu? Bez brige: Uz malo organizacije i sami možete da priredite ono sto vam pričinjava zadovoljstvo. Šta kažete na jedan kurs joge sa top modelom Evom Padberg? Na tintyoga.com vam pokazuje pet vežbica zajedno sa jednim profesionalcem.

Preporuke mesečnog kalendara

  • Sport za skidanje kilograma: Vežbanje u prvoj polovini jula je naročito efikasno.
  • Na plaži ili na nekom drugom mestu: Između 14. i 26. ukočenost se veoma dobro otklanja masažama
  • Savršeno vreme za manikir: 25. i 26. nokti postaju još lepši.
Prema gore
OKViše informacija