Active Beauty
Nokti Aura – korak po korak, pokazaćemo vam kako uspešno uraditi ovaj manikir

Aura manikir

Nokti Aura – korak po korak, pokazaćemo vam kako uspešno uraditi ovaj manikir

Decentnije na vrhovima, svetlije u sredini: umetnički oslikani nokti Aura biće posebno popularni ovog proleća. Kako da postignete efekat prelivanja boja na noktima.

Šta su nokti Aura?

Ombré, ali na malo drugačiji način – kod noktiju Aura prelaz boja ne dešava se odozgo ka dole, kao obično, nego iznutra prema spolja. Alati ostaju isti – takođe se koriste mali sunđeri za šminkanje. Mogućnosti kombinacija boja su beskrajne. Mnogi crpe inspiraciju i iz boja koje povezuju sa svojim horoskopskim znakom. Look će biti posebno upečatljiv kada se svetlija boja nanese spolja, a tamnija iznutra.

Nega i baza – nega noktiju kod kuće

Za lepo negovane prste i nokte prvo pređite olovkom za uklanjanje zanoktica duž nokta i pustite da preparat deluje oko pet minuta. Zatim jednostavno gurnite kožicu vrhom olovke unazad. Važno je da postupate pažljivo kako ne biste povredili ležište nokta. Nežno uklonite ostatke zanoktica sapunom za ruke. Na kraju nanesite ojačavajući bazni premaz.

Nokti Aura – kako da postignete ovaj look

Pripremite ravan mali sunđer za šminkanje. Zatim svetloljubičastim lakom za nokte na sunđeru naslikajte elipsu veličine vašeg nokta, a centralni deo nokta ostavite da bude slobodan pa ga ispunite crvenom bojom. Dve boje trebalo bi da se lagano stope već na sunđeru. Utapkajte sunđer na nokat, a zatim ponovno nanesite još laka. Ponavljajte ovu tehniku sve dok boje ne postanu neprozirne i neprimetno ne počnu da se prelivaju jedna u drugu.

Clean-up i finiš za lep manikir

Umeće uređivanja noktiju malim sunđerom podrazumeva i poneku grešku. Ako boja završi van nokta, u ležištu nokta ili na vrhovima prstiju, može brzo da se ukloni: jednostavno potopite vatu u odstranjivač laka za nokte i pažljivo uklonite višak laka. Ovaj trik posebno dobro funkcioniše kada se lak za nokte već pomalo osuši, ali i dalje ostane malo vlažan. Budući da se na noktima mora osušiti više slojeva laka, najbolje je da sačekate malo duže kako bi se manikir potpuno osušio. Posle otprilike 15 minuta upotpunite dizajn gornjim slojem. Za posebne prilike: zavisno od veličine nokta, postavite dodatno dva do tri kamenčića i pričvrstite ih lepkom za nokte. Dodajte srebrne akcente svetlucavim lakom i tankom četkicom za senke na kapcima.

Sjajni nokti Aura

Obožavaoci nežnog i suptilnog dizajna voleće ovu verziju noktiju Aura. Vizuelno, ovaj look se oslanja na nokte glazed donut, kakve ima Hailey Bieber. Umesto uobičajenih svetlih boja noktiju Aura, koriste se suptilni tonovi roze i nude. Koraci ostaju isti, ali se kao osnovna boja bira lak za nokte nude, dok je centralni lak mlečno-bele boje. Boje, naravno, mogu da se koriste i obrnuto. Na kraju možete naneti nadlak sa svetlucavim česticama koji looku daju tipičan glazirani efekat.

Ovi proizvodi iz dm-a su idealni za postizanje Aura noktiju

Sjajni efekat

„Lak za nokte nudes 320/040“ brenda s.he stylezone

Pronađite u dm online prodavnici

Dugotrajna formula

„Dream In Soft Glaze lak za nokte – 010 Hailey Baby” brenda Catrice

Pronađite u dm online prodavnici

Instant sjaj i prelepa boja

„Lak za nokte easy&SPEEDY 235 ” brenda trend !t up

Pronađite u dm online prodavnici

Završni sloj sa ekstremnim sjajem

„Gel Colour lak za nokte – 16 chili Together ” brenda essence

Pronađite u dm online prodavnici