Menu

Zvezdani sati

Šta vam donosi mesec Oktobar.

Home » Inspiracija » Zvezdani sati - 06.2018

Horoskop  Oktobar 2018.

Vaga, 24.09. – 23.10.

Waage

Snaga se skriva u miru, posebno vaša. U okolini bez stresa i buke stvara se najefikasnija energija. Iskoristite je oko 15. za projekte koji će vam doneti dobit, ali i za to da činite dobro. Osećaj da pomažete drugima sada vas čini srećnijim nego sav novac.

Škorpija, 24.10. – 22.11.

skorpion

Zapravo bi oktobar za vas mogao da bude mesec opuštanja pun lepih ljubavnih avantura, ali muči vas događaj iz prošlosti. Umesto da ga se stalno prisećate, trebalo bi da sebi date oduška. Od 10. ćete vrlo lako naći pravog sagovornika za tu temu.

Strelac, 23.11. – 21.12.

schütze

Najbolje ćete spavati čiste savesti. Ne dozvolite da se upetljate u sumnjive postupke, ne morate da se prilagođavate pritisku mase. Ostanite pri svom mišljenju i verujte intuiciji. Pokazaće vam put koji će dugoročno dovesti do važnih uspeha.

Jarac, 22.12. – 20.01.

steibnbock

U ovom mesecu ćete biti „oaza mira” koju će drugi rado potražiti kako bi pobegli od svakodnevne užurbanosti. A vi primate goste otvorenih ruku. Skupljanje dragih ljudi oko sebe sada vas raduje više nego avanture. Savet: nađite vremena i za uživanje u harmoničnom odnosu s partnerom.

Vodolija, 21.01. – 19.02.

wassermann

Moto sada glasi: ostanite smireni. Čak i ako su svi oko vas uznemireni, ostanite opušteni i ne menjate svoj ritam. Posebno u drugoj nedelji ovog meseca ne smete da dozvolite da vas uhvati histerija…donosite sami svoje odluke.

Ribe, 20.02. – 20.03.

fische

Opuštanje je sada vaša najdraža aktivnost. Dakle, nemojte se zbuniti. Ne obazirite se na hektičare koji će možda hteti da vam natovare još besmislenog posla na vrat, barem kad se radi o vašem privatnom životu. Radije uživajte u mirnim večerima u prijatnom društvu. Jedan od ovih susreta će biti za pamćenje!

Ovan, 21.03. – 20.04.

widder

Usporavanje je ponuda dana. Nije važno koliko brzo možete da obaviti neki posao, već koliko je dobar rezultat. I u ljubavi je isti cilj: nemojte da terate partnera na donošenje odluka koje još moraju sazreti, već uživajte u zajedničkom vremenu.

Bik, 21.04. – 20.05.

Stier

Nervoza je loš savetnik. Nažalost, u oktobru ćete biti plašljivi i biće moguće da vas je lakše zbuniti nego inače. Potražite društvo osobe koja vas umiruje i smireno prihvatite dobre savete. Tako neće biti razloga za uznemirenost.

Blizanci, 21.05. – 21.06.

Zwillinge

Ne treba živeti na staroj slavi? Zašto da ne? Neka vam uspeh oko 5. bude povod da sebi priuštite odmor. Dovoljno ste rintali. Kada se osveženi vratite svojim poslovnim obavezama postojaće veće šanse za uspehom.

 

Rak, 22.06. – 22.07.

Krebs

Privatni život vam se čini tako mirnim? Ipak, ne započinjite svađu, već se radujte harmoničnim satima između 11. i 29. u kojima ćete se vi i vaše „zlato“ razumeti bez reči. U poslu se ionako očekuje akcija. Pokušajte barem da isplanirate kratke pauze za odmor.

Lav, 23.07. – 23.08.

löwe

Ko najglasnije viče je u pravu? Uopšte ne. Ako ćete u drugoj nedelji oktobra imati neki zahtev, miran razgovor je najbolje sredstvo. Druga mogućnost je da pričekate, čak i ako vam to teško pada, nakon 30. će se situacija sama rešiti.

Devica, 24.08. – 23.09.

Jungfrau

Prošlog meseca ste bili priličn ubrzani, sad je vreme da se opet malo primirite. Posebno u drugoj polovini oktobra pustite da vam se stvari same dogode. I u ljubavi, kao i u poslovnom životu možete računati na spontane srećne slučajnosti.

 

Preporuke mesečnog kalendara

Spremni ste za novo šišanje? Između 4. i 7. odnosno 10. i 11. će to najbolje izgledati
Maske za lice u ovom mesecu su posebno efikasne –posebno od 10. do 22.
I wellness-odmor sa opuštajućim masažama u ovom periodu je posebno blagotvoran

Prema gore
OKViše informacija