Active Beauty
Nokti kakve imaju balerine – najlepši manikir za 2024. godinu

Baletski ansambl

Nokti kakve imaju balerine – najlepši manikir za 2024. godinu

Decentni, a elegantni u isto vreme – te karakteristike odlikuju popularni stil noktiju kakve imaju balerine. Uz mašne, zategnute punđe i barre-treninge, estetika baletskog ansambla trenutno je izrazito popularna. U ovom tekstu donosimo pojašnjenje kako da postignete ovaj look u nežnoružičastoj boji.

Nega noktiju i priprema

  • Alfa i omega noktiju u stilu kakve imaju balerine dobra je baza. Za decentan look potrebno je da imate i dobro negovane nokte:
  • negujte prirodne nokte i ležište nokta bogatim uljem. (Proizvode za negu noktiju iz dm-a možete da pronađete ovde)
  • nanesite sredstvo za uklanjanje zanoktica duž nokta i ostavite da deluje. Kada ga nanesete, kožicu ćete lako moći da pogurate prema korenu.
  • operite ruke kako biste uklonili sve ostatke zanoktica ili masnoću.

Nokti kao u balerine: odgovarajući oblik nokta

Za tipičan look najvažniji je oblik nokta. Mnogima jednom stilizovani nokti traju vrlo dugo. Međutim, dužina se obično može postići samo pomoću gela za oblikovanje, dok se prirodan nokat može oblikovati. Kako biste to postigli, ivicu nokta oblikujte turpijom, dok vrh ne bude potpuno ravan. Potom sa strana turpiju postavite pod pravim uglom tako da dobijete mala obostrana suženja na vrhovima.

Savet stručnjaka: turpijom povlačite poteze uvek u jednom smeru. Turpijanjem napred-nazad nokat postaje hrapav, gubi svoju stabilnost i veća je verovatnoća da će se rascvetati ili čak slomiti.

Nanošenje laka za nokte

Nakon što ste prirodni nokat negovali i oblikovati, nanosite lak. Odaberite podlak sa dejstvom jačanja nokta pa ga nanesite u tankom sloju. Ako je površina nokta neravna, preporučljivo je da koristite lak za popunjavanje nepravilnosti na noktu.

Izbor boje:

svetloružičasta, nude, sedefasta i bela pristaju noktima kakve imaju balerine, što znači da ne postoji samo jedan ton koji bi bio odgovarajuć. Preporučujemo vam sledeće varijante:

  • nežnoružičasti lak, a preko njega sedefasti premaz i šljokice
  • mlečnobeli lak, a preko njega sedefasti premaz i šljokice
  • nežnoružičasti lak, a preko njega mlečnobeli lak
  • prozirni lak, a preko njega sedefasti premaz sa šljokicama.

Nailart: nokti kakve imaju balerine

Mašnice, srca, leptiri, biseri i zvezdice krase većinu dizajnerskih varijacija noktiju kakve imaju balerine. . Neke komplikovanije najbolje je napraviti u salonu za nokte. Druge možete kreirati sami, ali uz mnogo strpljenja. Mašnice i srca mogu da se naslikaju finom četkicom za šminku i akrilnom bojom ili lakom za nokte. Biseri i zvezdice često su dostupni kao nalepnice za nokte koje se pričvršćuju s malo lepka za nokte.

Sa cvetnim motivima

„Stikeri za nokte BLOOMING UP“ brenda trend !t up

Pronađite u dm online prodavnici

Intenzivna boja i do 14 dana

„ SUPER Gel Kate lak za nokte - 021 NEW ROMANTIC “ brenda RIMMEL LONDON

Pronađite u dm online prodavnici

Dugotrajna formula

„Dream In Soft Glaze lak za nokte – 010 Hailey Baby” brenda Catrice

Pronađite u dm online prodavnici

Jednostavno korišćenje

„Olovka za francuski manikir“ brenda s-he colour&style

Pronađite u dm online prodavnici