Active Beauty
Nokti sa svetlucavim cirkonima: manikir u trendu sa suptilnim sjajem!

Suptilan sjaj!

Nokti sa svetlucavim cirkonima: manikir u trendu sa suptilnim sjajem!

Nokti sa svetlucavim cirkonima: kako da pripremite nokte

Na samom početku primenite negu za nokte i ležište nokta nanoseći bogato ulje za nokte pa pustite nekoliko minuta da ono počne da deluje. Potom temeljno operite ruke sapunom i uklonite sve ostatke ulja i zanoktica. Ako je potrebno, oblikujte nokte turpijom, sve dok ne uskladite dužinu svih noktiju. Potom nanesite bazni lak.

Prava boja

Čim se bazni sloj laka osuši, možete da odaberete boju. U trendu su svetli, suptilni ružičasti i nude tonovi, kao i klasičan crni manikir. Nanesite jedan do dva sloja željene nijanse do potpunog prekrivanja površine nokta i sačekajte najmanje deset minuta da se lak osuši.

Ovako lepite cirkone

Odaberite svetlucave cirkone koji odgovaraju boji laka za nokte. Zavisno od looka, oni mogu biti prozirni, u boji ili s bisernim sjajem. Nakit za nokte često je samolepljiv, ali se bolje lepi ako dodate malo lepka za nokte. Lepak nanesite na željeno mesto na domalom prstu i pincetom postavite kamenčić.

Za dugotrajan manikir: pravilno zapečatite look

Završite svetlucavi party-manikir slojem sjajnog završnog laka. Pažljivo klizite četkicom po kamenčićima da se ne bi pomerili. Savet stručnjaka kada ste u žurbi: dry kapi za brže sušenje laka za nokte omogućavaju brzo sušenje svakog detalja.

Trend suptilnog manikira

Zanimaju vas različiti trendovi u manikiru, ali mnoga rešenja jednostavno su vam „previše“? Isprobajte princip naglašavanja samo jednog nokta. U ovom slučaju, svi nokti su jednostavni, pa čak i monotoni, samo jedan nokat, najčešće na domalom prstu, ima dodatne efekte.

Uz pomoć ovih proizvoda možete lako sami uraditi manikir

Pruža negu zanokticama i noktima

„Ulje za zanoktice Yummy Gummy“ brenda Libre nails

Pronađite u dm online prodavnici

Oblikovanje prirodnih i veštačkih noktiju

„THE BANANA turpija za nokte” brenda essence

Pronađite u dm online prodavnici

Suši lak za nokte u par sekundi

„Sprej za brzo sušenje laka za nokte” brenda s.he stylezone

Pronađite u dm online prodavnici