Active Beauty
Ovo su trendovi šminkanja za jesen 2022!

Izražajni načini šminkanja

Ovo su trendovi šminkanja za jesen 2022!

Zbogom, letnji No-Makeup-Look! Sada ponovo nosimo šljokice, glamur i prelepe boje – to su trendovi šminkanja za jesen 2022 i kako da ih postignete!

Volimo trendove šminkanja za jesen 2022!

Kao idealni dodatak uz Y2K look u jesen 2022, u modi su šljokice, kamenčići & Co. Trendovi šminkanja za jesen 2022. zaista nas inspirišu za eksperimentisanje!

Šminka uz Face Gems koji privlače poglede

Sjajne kamenčiće „Face Gem“ više ne nosimo samo u posebnim prilikama. Na naše veliko zadovoljstvo, šljokice na licu sada se nose svakog dana! Za nešto suptilniji izgled, kamenčići se pričvršćuju na spoljašnje i unutrašnje uglove očiju. Izgled dobija više glamura ako se ajlajner zameni kamenčićima za lice. Za party-look kombinujte kamenčiće različitih veličina i boja. Savet: kamenčići su obično samolepljivi, a ako nisu, pričvrstite ih lepkom za trepavice.

Trendovi šminkanja za jesen 2022: Sve u srebru!

Tonovi boje kože i prirodne nijanse moraju da sačekaju! Za ajlajner i senku za oči sada koristimo metalik srebro, koje svakoj boji očiju daje poseban sjaj. Srebrni ajlajner deluje suptilno ako našminkamo „mačje oko“ ili kao naglasak u unutrašnjem uglu oka. Da biste dobili izražajan cool izgled, nanesite senku za oči preko celog kapka. Da bi šminka bila postojana, kao osnovu uvek koristite prajmer. Tako senka za oči neće da se razmaže i ostaće čista. Ovaj način šminkanja može odlično da se kombinuje s kamenčićima za lice.

Evo kako da napravite fantastičan manikir sa šljokicama

Nanesite prvo osnovni premaz, da bi manikir trajao što duže. Zatim, u zavisnosti od toga koliko je lak proziran, nanesite jedan do dva sloja i ostavite da se osuše. Preko toga nanesite lak sa šljokicama. Savet: ako želite više šljokica, možete da ih nanesete na sunđerčić za šminku i pažljivo utapkate na nokte. Da bi manikir dugo trajao i da bi nokti dobili prelep sjaj, zaštitite ovaj dizajn noktiju završnim premazom.