Active Beauty
Svetli, klasični i razigrani: ovo su trendovi lakiranja noktiju za 2024.

Manikir

Svetli, klasični i razigrani: ovo su trendovi lakiranja noktiju za 2024.

Od jarkih boja do savršeno prirodnog finiša – svako će za sebe da pronađe ponešto u trendovima lakiranja noktiju za 2024. godinu. Otkrivamo naša četiri omiljena looka.

Svetli nokti boje limete

Citrusno voće limeta inspiriše nas na manikir prolećne svežine – osim toga, njena žutozelena boja posebno lepo izgleda upravo na noktima. Kako biste bili sigurni da će ova živahna boja zaista blistati i trajati što je duže moguće, uvek prvo nanesite ojačavajući bazni sloj – i na kraju nadlak sa sjajnim završnim slojem. Look će delovati posebno oštro s dugim stiletto noktima. Sličan rezultat može se postići i prirodnim noktima, četvrtasto-ovalnog oblika.

Hailey Bieber daje sopstvenu interpretaciju sa svežim, zelenim lookom. Umesto neprozirnog lakiranja celog nokta, nanosi prozirnu bazu. Žuto-zeleni lak sunđerom za šminkanje utapka se samo na donje dve trećine nokta. Nanosite lak u tankim slojevima dok ne postignete željeni izgled. Na kraju nanesite prozirni nadlak kako biste zapečatili manikir. Usput, Hailey ima nokte u obliku badema – look koji ćemo sigurno češće viđati 2024. godine.

Trend boja Pantone 2024: Peach Fuzz

Peach fuzz sledi nakon viva magente i very peri. Topla i prijatna boja koja kombinuje boju breskve, narandže i ruže način je na koji Institut za boje Pantone opisuje popularnu boju za 2024. Zato mislimo da je to savršena boja za klasičan manikir. Peach fuzz pristaje svakom tonu kože i odskače od uobičajenih nude nijansi koje inače nosimo. Peach fuzz takođe savršeno pristaje uz kratke nokte.

Nokti u bojama vampy red i cherry red: trendovi lakiranja noktiju u tamnocrvenu boju za 2024.

Ovu boju laka za nokte kopirali smo direktno s modne piste na Nedelji mode u Milanu. Antonio Marras predstavlja elegantne, crvene nokte kao look za 2024. Nijanse koje su nam posebno drage jesu duboka vampy tamno-crvena ili nešto svetlija crvena boja trešnje. Finalni sloj sa sjajnim završetkom visokog sjaja važan je za celokupan look.

Balerina manikir

Ko ne može da se oprosti od Barbi i od njenih roze tonova, opet će doći na svoje: roze je i dalje popularna boja, ali se slavi s nežnijim balerina roze nijansama. Balerina manikir savršen je trend lakiranja noktiju za 2024. Nežno roze, sedefasta i bež boja mogu da se pronađu u novim lookovima. Prozirni roze lakovi klasično se kombinuju s nadlakovima sa svetlucavim česticama. Za dodatni naglasak, naslikajte male mašne na ponekom noktu. Klasični oblik badema najbolje pristaje uz balerina manikir.

Trendovi za nokte 2024: Uz ove proizvode to možete uraditi i kod kuće

Lako se i ravnomerno nanosi

„Lak za nokte Super SHINE&STAY 775” brenda trend !t up.

Pronađite u dm online prodavnici

Proziran nude završetak

„Sheer Beauties lak za nokte – 050 Peach For The Stars “ brenda CATRICE.

Pronađite u dm online prodavnici

Otporan na pucanje

„Like A Pro! lak za nokte – 121 Dark Plum Red “ brenda AURA.

Pronađite u dm online prodavnici

Praktično mini pakovanje

„Lak za nokte quick'n crazy 323/636“ brenda s.he stylezone.

Pronađite u dm online prodavnici