Active Beauty
Novogodišnji pokloni za muškarce: to on želi!

Oh, ti srećniče!

Novogodišnji pokloni za muškarce: to on želi!

Ah, muškarci: koje novogodišnje poklone u stvari žele otac, brat ili dečko? O ovome smo već razmislili za vas.
Koliko god da je Nova godina lepa, svake godine se suočavamo sa zadatkom: šta u stvari da poklonimo tati? Imamo li novogodišnji poklon za dečka ili muža? Pronalaženje odgovarajućih poklona za (najdraže) muškarce u našim životima na neki misteriozan način je svake godine iznova užasno teško.

Ideje za božićne poklone za muškarce

Još ne znate šta ćete da poklonite mužu ili svom dragom za Novu godinu? Imamo nekoliko ideja koje bi mogle da budu na njegovoj listi želja.


1. Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu?

Šta kažete na neki tehnički uređaj kao poklon? Nije kliše: većina muškaraca voli tehniku. Ili: mnogi muškarci se barem raduju tehničkim spravicama. A to već znatno olakšava potragu za poklonima.
 
  • Poklonite povezanost: Poklonite bežičnu stanicu za punjenje – bilo kod kuće, u kancelariji ili u pokretu, čim se pametni telefon s funkcijom bežičnog punjenja nađe na stanici za punjenje, proces počinje i najvažniji muškarac u vašem životu uvek je dostupan za razmenu zabavnih fotografija – ili za beskrajne telefonske razgovore.  
  • Zasladite ocu jutarnju rutinu pomoću: električne četkice za zube. Možda se čini banalnim da nekom muškarcu za Božić poklonimo četkicu za zube. Ali šta ako je ona hightech i kombinuje neophodnost sa zabavom? Tada može da učini dosadnu jutarnju rutinu apsolutno podnošljivom. Ovde je reč o brizi za tatu – a posebno kad je reč o električnim četkicama za zube, postoje novi uređaji na tržištu za muškarce koji vole tehnologiju. Isto važi i za dobar fen za kosu. Jer, da, ima i muškaraca koji ne suše kosu na vetru!
  • Važno kod tehničkih uređaja kao poklona: da primalac zna šta da uradi s njima. Zato poklonite samo ono što vaša voljena osoba zaista može da koristi. Strastveni fotograf bi mogao da se obraduje vintage foto-aparatu s odgovarajućim filmom, baštovan najnovijem baštenskom alatu, a tati, koji najviše voli da se napolju igra s decom, savršeno bi odgovarao automobil na daljinsko upravljanje. 

Imam lepu kosu

SYOSS MEN
CLEAN&COOL
šampon za kosu
440 ml

2. Kakvi mali novogodišnji pokloni postoje za muškarce?

Ne mora uvek da bude nova putna torba ili mobilni telefon. Muškarci se raduju i malim poklonima. Na kraju krajeva, reč je o gestu – i o prenošenju poruke: setila sam te se i razmišljala o tebi!
 
  • Wellness kod kuće: Bilo da ste mladi ili nešto stariji, nega kože je uvek važna! Zato je hranljiva krema za lice ili maska za lice uvek dobar izbor, jer i jedno i drugo odaje veliko poštovanje vrednosti: želimo da se svuda osećaš dobro i da tako i izgledaš! Dodatna ideja: napravite vaučer za homespa dan i opustite se zajedno.
  • Neka sitnica za usput: Da li vaš dečko voli da planinari? Poklonite mu flašu za piće od nerđajućeg čelika. Ona ne samo da je održivija od svojih plastičnih pandana, već i održava čaj ili kafu toplim tokom dugih šetnji – a vodu hladnom.
  • Ostani u formi! Ukoliko kod kuće imate oca ili dečka koji vole sport, svojim muškarcima možete da pripremite božićni poklon koji će im pomoći da ostanu u formi, na primer uz malu pažnju kao što je specijalno sastavljena mešavina orašastih plodova. U dm-u možete da pronađete izbor različitih vrsta orašastih plodova. Možete da napravite i vaučer – za zajedničko trčanje ili biciklističku turu.
  • Odvažite se na nešto novo: Muškarci imaju tendenciju da decenijama nose isti omiljeni džemper ili ponesu svoju iznošenu kozmetičku torbicu iz mladosti kada putuju u otmeni hotel. Pa hajde da mu poklonimo novi neseser. Ovde takođe može da bude uključen vaučer za neko zajedničko iskustvo.

Uredno

Dove
MEN CARE torbica
gel za tuširanje, 250 ml
dezodorans, 150 ml
šampon, 250 ml
sapun 90 g

NIVEA
MEN
SENSITIVE CARE
torbica
balzam posle brijanja, 100 ml
dezodorans, 150 ml
gel za tuširanje, 250 ml

3. Šta pokloniti muškarcu koji već ima sve?

Hm, koji novogodišnji poklon je pravi za dečka (ili oca) koji misli da već ima sve? Naravno, nešto za šta on i ne zna da mu treba!
 
  • Zajedničko vreme: Kao što je poznato, vreme je naše najdragocenije dobro. Pa šta kažete na veče uz igru memorije ili zajedničko sklapanje slagalice? Za dodatnu zabavu, odaberite omiljene fotografije i odštampajte ih na memo-karticama ili delovima slagalice – to će dodati lični pečat.
  • Zajednička aktivnost: Ukoliko voli da kuva – sastavite mu korpu dmBio proizvida od kojih zajedno možete napraviti obrok i time uživati u zajedničkoj večeri.

dmBio
zimska testenina
250 g

dmBio
krem namaz
paprika čili
180 g

dmBio
jezgro lešnika
200 g

Poklon šolja
Ovaj čovek je legenda

L’OREAL MEN
EXPERT
gel za tuširanje
više vrsta
300 ml