Active Beauty
Trendovi lakova za nokte 2022: Najlepši dizajn i boje

Dizajn u trendu

Trendovi lakova za nokte 2022: Najlepši dizajn i boje

Lepi nokti su veoma popularni kada sunce zasija. Pokazaćemo vam koje boje se nose u novoj sezoni i predstavićemo vam najnovije trendove lakova za nokte u 2022, od nalepnica za nokte do „Gradient“ izgleda.

Ove boje lakova za nokte su u trendu u proleće i leto 2022.

Postoje dva različita trenda boja za novu sezonu. Prvi, klasičniji trend, jesu boje inspirisane prirodom, od oker boje i boje peska, do kaki i maslinaste nijanse – naročito lepo izgledaju na blago preplanulom tenu.
Drugi veliki trend boja su ružičaste nijanse u svim varijacijama od drečave neonružičaste do nežnosvetlucave sedefaste nijanse.

Trendovi lakova za nokte 2022: „American Manicure“ – kako do ovog izgleda

Klasični „French-Nails“ dobijaju moderniju verziju. Bele vrhove i nude nijanse na noktima zamenjuju raznobojni lakovi. Potpuno u dizajnu blokiranja boja nokti i njihovi vrhovi se kombinuju u bojama po želji.

„Gradient-Look“: jedan od najbržih trendova lakova za nokte 2022.

Tako jednostavno, brzo i sa stilom! S ovim dizajnom noktiju komplimenti su zagarantovani. Odlučite se za jednu porodicu boja – izaberite najmanje pet različitih lakova za nokte – i svaki nokat nalakirajte drugom bojom, od svetle do tamne nijanse.

Zašto sada svi nose nalepnice i svetlucave kamenčiće na noktima

Nalepnice i svetlucavi kamenčići na noktima apsolutno privlače pažnju. Za posebne prilike možete da ukrasite sve nokte. U svakodnevnom životu dovoljno je da stavite akcenat na jedan nokat i pretvorite manikir od dosadnog u neobičan. Ovaj izgled je posebno elegantan kada ukrasite nokat na domalom prstu.

Naš savet

Uz ove proizvode iz dm-a možete na svojim noktima sami da dočarate trendove lakova za nokte 2022.
 

 

AURA
Like a PRO!
lak za nokte
131
CATRICE
ICONails
Gel lak za nokte
113
essence
pretty FAST
lak za nokte
02

 
 
s-he colour&style
lak za nokte
quick’n crazy
trend IT UP
Wild Animals
nalepnice za nokte