Menu

Budi lepša sebi!

Kada se pogledaš u ogledalo vidiš samo mane, a ne svoju jedinstvenost?

Home » Život » Budi lepša sebi! - 07.2020

Da li si i ti svoja najveća kritičarka? Da li se često porediš sa drugima? Kada se pogledaš u ogledalo vidiš samo mane, a ne svoju jedinstvenost?

Ne mora da bude tako! Zato mi kažemo: Be yourself! Stop comparing!

Da li znaš da si jedinstvena? Ne govorimo dovoljno o raznolikosti i činjenici da lepota dolazi u različitim oblicima i veličinama. Savršena tela i lica mladih manekenki su jedno, a prave žene sa svim svojim malim manama i pričama iza sebe sasvim su drugi svet.

Ne dozvolite da okolina i društvene norme utiču na vaše samopoštovanje. Ne slušajte savete jer su često kontradiktorni, i bez obzira na sve što radite, ni vi niti bilo ko drugi nikada neće ispuniti sve te standarde. Zato nemojte ni pokušavati! Budite jedinstveni i volite sebe jer ste najlepši!

A ako ste još uvek nesigurni, vreme je da promenite svoje mišljenje! Ne dozvolite da ogledalo bude vaš neprijatelj. Stanite ispred njega i proučite prvo svoje oči, pogledajte duboko. Sve te nijanse i detalji zaista su predivni. A niko drugi osim vas ih nema! Sada probajte sami i pronađite još tri stvari koje volite. Pokušajte to svaki dan da radite. Sigurni smo da ima previše lepih stvari na svakoj osobi.

Prema gore
OKViše informacija