Menu

Kad su oči gladne

Bezalkoholni napici u kul čašama.

Home » Užitak » Wellness » Kad su oči gladne - 05.2017

Koji alkoholni napici su trenutno popularni? I u kojim kul čašama bi bilo najbolje da se služe? Donosimo nekoliko saveta.

Nije svejedno koju ćete čašu da odaberete za koje piće. Čak i kada tražite čašu za omiljeno vino, shvatate koliko je to teško. Oblik i debljina stakla čine celu jednu nauku i ako pomešate pogrešne komponente, pokvarićete ceo rezultat. Isto je i sa čašama za sokove.

Čaša ne sme da bude ni previše teška ni previše lagana. Njena ivica ne sme da bude ni previše debela ni zavrnuta,“, pojašnjava Maksimilijan Ridel, šef manufakture stakla. Leti sa zadovoljstvom biramo razigrana stakla sa praktičnim poklopcima zahvaljujući kojim lako možemo da ih ponesemo na izlet. Njihove boje utiču na naše dobro raspoloženje pa ih sa zadovoljstvom punimo svojim najdražim voćnim sokovima. Budući da možemo da ih pijemo u neograničenim količinama, na sto uz njih stavljamo i odgovarajuće sokovnike

Prava čaša za svako piće

Tanka izrada. U čašu Madam Stoltz koja budi nostalgiju ide sok od narandže, razblažen običnom ili mineralnom vodom.
U žutoj obji sunca. Čaša jarko žute boje iz Zara Home u kombinaciji sa napitkom od ledenog čaja i đumbira – za podizanje energije.
Dobra kombinacija. Čaša Marimekko idealna je za uživanje u napitku kao što je limunada.
Jasan slučaj. „Happy O“ čašu napunite nekim sokom, a bokal „Big Apple“ vodom. Riedel.
Think green. Čaša „Polka“, LSA International idealna je za posluživanje energetskog napitka.
Top duo. Voćni dmBio smoothie još je boljeg ukusa ako ga pijete iz čaše „Summer Party“ sa poklopcem i slamčicom IB Laursen.
Crveni detalji. Čaša „Vario Struttura“ sa utisnutim dekorom Leonardo.
Prema gore
OKViše informacija