Active Beauty
Detaljno čišćenje

Saveti za veliko spremanje

Detaljno čišćenje

Čišćenje nije samo održavanje higijene. Ono može predstavljati pravo zadovoljstvo. Samo ako ga učinimo lakšim

Podovi

Alternativa agresivnim sredstvima za čišćenje koja oštećuju površinu je biljno sredstvo za sve površine.  Nekoliko osnovnih pravila: Parket se podiže ako koristite previše vode. Zbog toga: Dobro ocedite krpe i samo ponegde brišite vodom, uglavnom koristite metlu. Pre čišćenja mokrom krpom, savetujemo da pod (čak i laminat) prvo očistite metlom, jer na taj način štedite i sredstvo za čišćenje. Ovaj način je ekološki prihvatljiviji i sprečava pojavu tragova po podu. Pločice treba čistiti mokrom krpom kako bi se izbegle fleke od kamenca.

Preporučujemo:

Snažno. Denkmit univerzalno sredstvo za čišćenje sa multi-aktivnom formulom koja uklanja tvrdokornu prljavštinu i pruža blistavi sjaj bez dodatnog brisanja. Intenzivna svežina. Efekat brzog sušenja. Čišćenje bez tragova. Snažno čisti sve površine koje se peru.

Svežina. Denkmit univerzalno sredstvo za čišćenje limeta sa multi-aktivnom formulom koja uklanja tvrdokornu prljavštinu i pruža blistavi sjaj bez dodatnog brisanja. Intenzivna svežina. Efekat brzog sušenja. Čišćenje bez tragova. Snažno čisti sve površine koje se peru.

Glatke površine

Glatke površine se nalaze u svakoj prostoriji. Kada obavljate veliko spremanje prvo treba pokupiti nečistoče, očistiti metlom, a zatim obrisati mokrom krpom. I dezinfikovati sredstvima za čišćenje jer se pod vrlo često dodiruje. Nemojte zaboraviti da očistite fioke, vrata frižidera, pisaći sto i komode! Sredstva za čišćenje često sadrže hemikalije i treba biti naročito oprezan prilikom čišćenja i primene ovih sredstava u dečijoj sobi. Nakon pranja sredstvom, obrisati običnom vodom.

Preporučujemo:

Kamenac. Denkmit sredstvo sa čišćenje sa sirćetom koncentrovani je skidač kamenca. Za čistoću i blistavi sjaj sa mirisom jabuke. Idealan za kuhinju i kupatilo. Bez muke otklanja naslage kamenca i sapuna sa kade, tuš-kabine, lavaboa, pločica i armatura.

Mrlje. Denkmit tečni abraziv citrus otklanja tvrdokorne mrlje i lako se ispira. Idealan za lavaboe i WC-šolje, pločice, šporete, radne površine, sudopere, tiganje i lonce.

Prozori i staklene površine

Prozor se čisti sve dok se ne očisti i poslednja čestica prašine. Uz odgovarajuće sredstvo za čišćenje, nema bojazni od pojave tragova po staklu. Važno: Prozore ne treba prati na jakom suncu jer se na njima brzo stvara para i sredstvo za čišćenje ostavlja tragove. Ako su prozori jako zaprljani, prvo ih treba očistiti mekom metlicom. Na isti način se čiste ogledala i druge staklene površine. Okvire takođe možete čistiti univerzalnim sredstvom za čišćenje.

Preporučujemo:

Bez tragova. Denkmit vlažne maramice za staklo praktično i brzo čiste prozore, ogledala, staklene stolove, šoferšajbne i ostale glatke površine. Nečistoće poput masti, nikotina, prašine i otisaka prstiju se lako uklanjaju jednim potezom. Specijalni sastav umanjuje ponovna zaprljanja- za brilijantni sjaj bez tragova.

Sjaj. Denkmit sredstvo za čišćenje staklenih površina je pogodno i za površine od plastike. Brzo i lako uz pomoć specijalnog efekta uklanja prljavštinu, nikotin i otiske prstiju sa prozora, ogledala, staklenih stolova, stakla na automobilima i ostalih glatkih površina. Specijalni sastav umanjuje mogućnost ponovnog stvaranja prljavštine i pruža neverovatni sjaj.

Dekoracija i posuđe

Sve što je napravljeno od stakla ili veštačkih materijala može se čistiti detergentom za pranje sudova. Za mesing i bakar se koriste specijalna sredstva za čišćenje koja sprečavaju pojavu mrlja od vode i gubitak boje. Poliranje daje novi sjaj predmetima od srebra. Sredstvo za čišćenje se može koristiti i za pranje slavina.

Preporučujemo:

Jako. Denkmit sredstvo za otklanjanje masnoće ultra je jako sredstvo za uklanjanje masnoća, ulja, prljavštine i zagorelih ostataka. Pogodno za kuhinjske površine, kuhinjske uređaje, pločice, lavabo, šporet, pleh, staklokeramičku ploču za pečenje, ringle, frižider, roštilj, nameštaj za baštu, staklene ili plastične površine, roletne kao i za tekstil pre pranja u mašini.

Prirodno. Denkmit detergent za pranje sudova ultra Nature. Sa sastojcima na biljnoj bazi uklanja nečistoće, a pri tome štiti prirodu. Dermatološki ispitan- pH-neutralan.

Održiva čistoća

Preporučujemo:

Površine. Denkmit sredstvo za čišćenje Nature čisti pločice, kamen i podove od veštačkih materijala, kao i sve površine u kući koje mogu da se peru.

Nega. Denkmit maramice za parket i laminat za dugotrajnu čistoću i negu. Sa strukturom saća. Idealne za brzo brisanje parketa, laminata, podova od plute, nauljenih i voskiranih drvenih podova.

Bio-savet: Denkmit Nature linija sadrže sastojke na bazi prirodnih mirisa u cilju očuvanja životne sredine.