Menu

Intervju: Jelena Nikolić

„OSEĆAMO VELIKU ODGOVORNOST PREMA PRIRODI“.

Home » Lepota » Intervju: Jelena Nikolić - 06.2020

Pre nego što se posvetila lepoti i edukaciji svojih pratilaca, interesovala se za prirodu i prirodne sastojke u funkciji nege.

 

Koji je najveći izazov za influensera u Srbiji?

Nažalost, to zanimanje u Srbiji se još u većini slučajeva shvata u negativnom kontekstu. Mislim da je spontanost uz dozu odgovornosti kreiranja sadržaja savršena mera koja bi trebalo da vam bude vodilja ukoliko planirate da opstanete na influenserskom nebu, jer ljudi to osete. Suština je razlikovati se i savladati najveći izazov, ostati svoj i izgraditi lični pečat.

 

Koliko se promenio vaš pogled i shvatanje lepote i kozmetike od trenutka kada ste počeli da se bavite ovim poslom?

Pokušala sam da pokažem da nije rešenje kratkoročno zamaskirati problem šminkom. Mladi danas pod pritiskom društvenih mreža, prihvataju izmenjene ideale lepote što sam i ja verovatno radila dok nisam shvatila da je poenta zapravo nega onoga što već imamo.

 

Koja su beauty tajne koje biste podelili sa našim čitateljkama?

Kod mene nema tajni – i to je ono što se mojim pratiocima najviše dopada. Često se čak uključuju da zajedno komentariše  mo neku temu. Volim da budem direktna i bez okolišanja da kreiram svoj sadržaj, jer smatram to najodgovornijim pristupom ovoj temi.

Često na vašem profilu viđamo recepte iz domaće radinosti. Koji vam je omiljen?

Omiljeni su mi sigurno jastučići za predeo oko očiju koji se natope sokom od krastavca. Vrlo jednostavno a tako efikasno. Recept možete da pogledate na mom instagram profilu @babytuna.

Primetno je da ste izuzetno okrenuti prirodi i prirodnoj kozmetici. Koliko posvećujete pažnju održivosti i ekološki odgovornom ponašanju u privatnom životu?

Naučila sam mnogo baveći se ovim poslom. Trudim se da svaki put kada idem u prodavnicu ponesem ceger, dok korišćenje plastičnih kesa izbegavam. Uvek pre biram ambalažu prozvoda koja ima mogućnost recikliranja, osetno me pre privuče da kupim proizvod koji ima tu opciju.

Prema gore
OKViše informacija