Active Beauty
Kakva majka takva i ćerka

Novi prolećni izgled dobro će stajati i mami i ćerki.

Kakva majka takva i ćerka

Novi prolećni izgled dobro će stajati i mami i ćerki. Individualno interpretiran izgled i obe zadržavaju svoj stil.

Mislite ružičasto … i sjajno

Ko ne poželi ponekad više sjaja na licu? Sa sjajnim efektima, koža izgleda sveže kao da je umivena jutarnjom rosom. Ružičasti akcenti se dodatno inteziviraju upotrebom Highlight-era.

Ovako to ide – kod mame:

Važna je ravnomerna osnova. Prvo se nanosi hidratantni prajmer, zatim nijansirana dnevna krema ili BB krema sa malo tečnog highlighter-a se razmaže po licu. Za dobijanje „mokrog“ efekta, sjaj za usne se nanosi po obrazima u smeru prema čelu i fiksira uz pomoć spreja za fiksiranje šminke. Na kraju nanesite ružičastu boju na usne.

Ovako to ide – kod ćerke:

Za make-up očiju, prvo se koristi senka prajmer. Zatim izdašno nanesite ružičastu senku u lagani luk. Pažljivo, kako ne bi razmazali boju, nanesite sjaj za usne na kapak. Potom držite oko neko vreme zatvoreno da se sjaj osuši. Usne nisu u prvom planu i malo su decentnije, namažite ih sa nešto transparentnijim sjajem za usne.

Gliter za usne & oči

Nekada smo gliter koristili isključivo za doček Nove godine i žurke. Gliter kao pratilac i podrška jarkim bojama uspeva da uđe u toplije godišnje doba i na taj način nam donosi blistav osmeh na lice i oči punog sjaja.

 

Ovako to ide – kod mame:

Ponovo je prajmer osnova za senku, prajmer duže drži senku. Ružičasti ajlajner za oči sa gliterom ide duž gornje linije trepavica na očnom kapku. Olovkom se popune praznine na obrvama; obrve su snažan okvir za šminku na očima. Ruž u roze nijansi upotpunjuje celokupan izgled.

 

Ovako to ide – kod ćerke:

Da bi gliter ostao tamo gde pripada, prvo nanesite prajmer za usne i zatim konturišite ivice usana sa lajnerom za usne u ružičastoj boji. Potom nanesite ružičasti ruž sa gliterom. Ako ruž ne daje dovoljno sjaja, može se intezivirati uz pomoć Lip-Toppera za usne. Na očima je namazan odgovarajući ružičasti ton, koji se senči uz pomoć meke četkice od unutrašnjosti kapka pa prema kraju.

Odlične kombinacije

Color-Blocking funkcioniše takođe u svakodnevnom životu. Boje se nežno razmazuju ili utapkaju. Na taj način se stvara mek prelaz šminke i prirodan izgled.

Ovako to ide – kod mame:

Boja usana je kao kod ćerke, samo je nanošenje senke obimnije – stavlja se izdašno kao Blush na obraze. Savet: posebno prirodan izgled se dobija i uz nekoliko pegica. Ko nema prirodne pegice dovoljno je da ih nacrta olovkom za obrve.

Ovako to ide – kod ćerke:

Izdašno nanesite senku za oči boje breskve preko pokretnog kapka sve do tik ispod obrve. Na ustima je sjaj za usne u ružičasto-crvenoj boji, koji se samo razmaže prstom.