Menu

Kozmetičke linije influensera

Dagi, Bibi i druge influenserke zabavljaju milione ljudi na internetu.

Home » Lepota » Nega » Kozmetičke linije influensera - 03.2019

Pravе influenserke su mlade, veoma uspešne i uticajne osobe – i imaju sopstvenu liniju kozmetike.

Dagi Bee

DORTMUND, GERMANY - MARCH 10: Dagi Bee during the 'GLOW - The Beauty Convention' at Westfalenhalle on March 10, 2018 in Dortmund, Germany. (Photo by Tristar Media/Getty Images)Sa šesnaest godina Dagmar Nicole Kazakov zvana Dagi Bee, pojavila se prvi put u video spotu svog bivšeg dečka Lionta. Godinu dana kasnije 2012. godine, usledio je njen samostalan YouTube kanal, gde je ušetala u srca svojim fanovima zahvaljujući interesantno isceniranim video prilozima o modi, lepoti i načinu života. Za mladu ženu iz Dizeldorfa, koja je od juna prošle godine udata za filmskog urednika Eugena Kazakova, i dalje se ne može govoriti o odmaranju od uspeha. Pored muzičkih spotova i filmskih nastupa, Dagi Bee ima svoju robnu marku i nedavno svoju kozmetičku liniju Beetique ekskluzivno u dm-u. A kozmetička linija je isto tako šarenolika kao i život YouTube zvezde.

Pratioci:
YouTube 4 Mio
Instagram 5,6 miliona
Facebook 1,4 miliona

 

 

Stefanie Giesinger

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 13: Model Stefanie Giesinger attends the Pharrell Williams And G-Star RAW Present The New G-Star Elwood X25 Prints - New York Fashion Week - Spring/Summer 2018 on September 13, 2017 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for G-Star RAW)15.000 kandidata prijavilo se za devetu sezonu Nemačkog Next Top Modela 2014. godine, a 17-godišnja Stefanie Giesinger je pobedila u trci. Od tada, nemica ruskog porekla je debelo u poslu kao model na modnoj pisti, kao Covermodel, kao ambasador brenda L’Oréal, a takođe svojim nastupima na filmu i televiziji i naravno na svojim društvenim mrežama. Iskustvo rada sa vrhunskim make-up umetnicima pomoglo joj je da razvije sopstvenu liniju za negu kože, Мой što na ruskom znači „moj“. Ovi kozmetički proizvodi pružaju svež sjaj licu.

Pratioci:
YouTube 0,2 miliona
Instagram 3,5 miliona
Facebook 1 milion

 

 

 

Paola Maria

DORTMUND, GERMANY - MARCH 10: Paola Maria during the 'GLOW - The Beauty Convention' at Westfalenhalle on March 10, 2018 in Dortmund, Germany. (Photo by Tristar Media/Getty Images)

Lepa, živahna i temperamentna – ko je jednom video Paolu odmah shvata zbog čega je njeni obožavatelji vole i zašto je prate. Na njenom YouTube kanalu Paola’s World, osnovanom 2013. godine, ne emituje se samo zabavan materijal. Polu Italijanka je takođe prikazala svoje teško detinjstvo na YouTube video snimcima, govoreći između ostalog, o svom nasilnom ocu, čestim selidbama i boravku u sigurnim kućama za žene. Danas je 25-godišnja Paola srećno udata za komičara Aleksandra „Sašu“ Koslovskog („Autsajderi“) i nedavno je postala majka malog sina. Paola uspešno sarađuje sa dm-om, s kojim je napravila eksluzivnu kozmetičku liniju – LVLY, koja neguje kožu uz pomoć dragocenog manuka meda sa Novog Zelanda.

Pratioci:
YouTube 1.8 miliona
Instagram 3.8 miliona
Facebook 0.5 miliona

 

 

BibisBeautyPalace

BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 03: Bianca Heinicke (BibisBeautyPalace) attends the 'Glossycon' on September 3, 2016 in Berlin, Germany. (Photo by Tristar Media/Getty Images)Bibi, koja se zapravo zove Bianca Claßen već je nekoliko godina jedan od najvažnijih influensera na nemačkom govornom području. Početkom 2012. godine se u Bibis Beauti Palace sve vrtelo oko uputstva za šminkanje i modnim savetima, a 26-godišnjakinja je u međuvremenu posvećena i drugim temama vezanim za životni stil. Bavi se komedijom, pevanjem i takođe otvoreno daje pogled u svoj privatan život. Najznačajniji događaji: njeno venčanje sa YouTube kolegom Juliencom prošle jeseni i rođenje sina. Pored toga, od 2015. godine Bibi vodi svoju liniju lepote BILOU (znači „Bibi te voli“), ova linija lepote sama ima 1,5 miliona Instagram fanova.

Pratioci:
YouTube 5.6 miliona
Instagram 6.4 miliona
Facebook 1.2 miliona

 

 

Prema gore
OKViše informacija