Active Beauty
Trendovi u šminkanju

Kako da budete uvek lepo našminkane

Trendovi u šminkanju

Sadržaj
Čokolada
Neonska svetla
Metallic efekat
Lepa u ružičastom
Instagram trendovi

U sezoni jesen-zima boje će se ponovo mešati, kao i stilovi.

 Klikni i poslušaj beauty priče naših blogerki:

Čokolada

 

Mlečna ili tamna čokolada, nugat ili boja bombona od kafe – smeđa postaje nova crna. Na očima birajte nešto toplije kombinacije šminke sastavljene od različitih nijansi smeđe. Novost je što možete da koristite tehniku smokey eyes, ali u smeđim nijansama, a na usnama neodoljivi vamp crveni ruž. Dugo nećemo moći da se zasitimo ove šik kombinacije u šminkanju.

Lepa u ružičastom

Shine on! Nova sezona donosi  rešenja u svim oblicima i bojama kako da vaše lice uvek izgleda sveže, uz neizostavne nove look-ove, boje i teksture, pa nam ovaj stil ni u 2018. neće brzo dosaditi. Ove Bez pink i ružičaste u svim zamislivim nijansama dolazeća sezona ne bi mogla da bude pun pogodak. Ružičasta je jednostavno prisutna svuda i ne možemo da je nanesemo u dovoljnim količinama. Dobro u svemu tome je što odmah unose svežinu i svež izgled, ma gde da ih nanosimo. Rosa blush u kombinaciji sa jako našminkanim, maskulinim obrvama daje ljupki look i odišu samopouzdanjem.

 

Neodoljivi burgundi ruž

Pogađajte koja je to tradicionalna boja jeseni. Naravno sve boje koje u osnovi imaju crveni ton, tj. elegantne i raskošne burgundi nijanse.Ove sezone, uz pomoć tamnijih ruževa za usne, dodajte svom izgledu neizbežni jesenji glamur. Budite u centru pažnje gde god se pojavite!

 

Preporuka: Ukoliko naglašavate usne onda nemojte da preterujete sa ostatkom šminke na licu.

Trendovi na Instagramu