Active Beauty
Make up: Prolećni pozdrav

Kao i cveće, i boje se polako bude iz zimskog sna.

Make up: Prolećni pozdrav

Kao i cveće, i boje se polako bude iz zimskog sna. Na samom početku kao nežni pupoljci u pastelnim tonovima.

Colour Mix

Frau mit zartem Augen Make-up im Pfirsichton.Za uspešno sjedinjavanje boja tj Colour Blocking nisu nam uvek potrebne upadljive boje. Pomoću pastelnih nijansi uspešno se dobijaju nežni prelazi.

Nanesite nežno ružičastu nijansu na kapak i blendiranjem sjedinite sa tonom breskve, sve do obrva. Za poseban izgled na unutrašnjem uglu oka naneti svetlucavu boju koja daje posebnu notu očima. Sjaj za usne u ružičastoj boji upotpunjuje izgled.

 

 

 

 

Think PinkFrau mit schimmerndem Augen Make-up in Rose

Oči i obrazi formiraju svetlucavo sjedinjenu formu. Teško da na svežiji način možete da dočekate proleće.

Sjajni highlighter u roze nijansi izdašno nanesite u obliku C na obraze do područja oka. Jača ružičasta boja na spoljašnjem uglu oka stvara kontraste.

 

 

 

Silver Stripe

Frau mit metallischen LippenglossUpadljivi Highlighteri će se pobrinuti da vaš izgled bude primetan. I još jednom se dokazuje da možete da postignete veliki efekat uz malo truda.

Za blistav pogled, srebrna senka se nanosi na ivicu očnog kapka i širi se blago prema sredini očnog kapka. U skladu sa tim, pristaje metalik sjaj za usne.

 

 

 

 

 

 

Yellow Mellow

Šminka na očima u obliku grafičkog iscrtavanja ističe konture oka. Pomoću radosnih žutih boja, daju šminki na oku nov impuls.

Prajmer za senku se brine za dobru osnovu za senku za oči. Zatim nanesite žutu senku na očni kapak i pomešajte je sa svetlijom nijansom žute boje. Na kraju se oko uz pomoć ajlajnera žute boje umetnički uokviri.