Menu

Šta se sa čime slaže? I šta još da se doda?

Najvažnija pitanja iz oblasti stila ove sezone

Home » Lepota » Šta se sa čime slaže? I šta još da se doda? - 05.2017

Trendova za muškarce ima dovoljno. Ali brojne ponude navode na brojna pitanja, na primer, kako kombinovati odabrane komade ili sa kojim se klasicima nikada nećemo prevariti. Mogu li stvarno da se nose sandale i čarape? Jedno je sigurno, kada je moda u pitanju, muškarci sve više rizikuju što može uzrokovati i pokoji pogrešan modni korak. Kako biste to izbegli, ovde ćemo pokazati sa kojim ćete komadima, printovima i krojevima trenutno zadržati visoki modni stil

Bela košulja. Klasik, rado viđen i izvan kancelarije. Ali došlo je vreme da uske modele ostavite u ormaru. Novi krojevi su prozračniji, zavrnite rukave. Mali smajli otkriva da je reč o košulji The Truth Humor. A sa njom ne možete da pogrešite
Duge pantalone. Farmerice uvek mogu da se kombinuju a karirani modeli pantalona Colmar samo ponekad. Na primer, uz predimenzionirane majice i bele patike.
Zlatan sat. Ako sat već mora da bude zlatan, onda obavezno nosite model „The Station“,Nixon.
Rančevi. Šareni modeli rančeva su neobični. Ali ovaj crni model od teleće kože Sandqvist spreman je da nas prati od kancelarije do plaže.
Kratki rukavi. Budući da je poznato kako su košulje kratkih rukava retko moderne, alternativa su polo majice Vilebrequin. Čak i u presijavajuće crvenoj verziji.
jakne koledžice. Koledž ili bomber jakna se već našla u svakom dobro organizovanom ormaru. Crni, plavi i sivi modeli su osnova, a detalji kao što su nalepnica i zakrpa čine razliku. Replay
Naočare za sunce. Naočare za sunce sa reflektujućim staklima već pomalo izlaze iz mode. Retromodeli kao model SUNDANCE iz dm-a nikada neće izaći iz mode.
Sandale. Lepe muške sandale kao ovaj model Hunter idu uz sve kombinacije, osim uz čarape.
Čarape sa dezenom. Dopuštene su, ali se umesto tačkica, pre opredelite za grafičke dezene Falke. Posebno se slažu s tamnocrvenim mokasinama.
Nakit. Ne, prošla su vremena kožnih narukvica i lančića sa drvenim privescima koje smo kupovali na prošlom godišnjem odmoru. Katie G., dizajnerka nakita izrađuje srebrne lančiće sa privescima koji su u svakom slučaju prikladni i za muškarce i za žene.

 

Prema gore
OKViše informacija