Menu

Ruke uvis!

Novi trendovi!

Home » Lepota » Ruke uvis! - 06.2018

Ove sezone su u trendu glossy usne i špicasti nokti. Nokti ovog leta baš mogu da budu zabavni. 

Stiletto nokti

Dugi ekstremno špicasti nokti su najupadljiviji trend ove sezone. Ma kako spektakularno izgledali, njihova upotrebna vrednost u svakodnevici je pod znakom pitanja. Stilletto, pak, ne mora da se radi u špic. Kraća verzija takođe izgleda odlično, pre svega kada su prsti kratki i široki. Kod ovog stila noktiju prirodan nokat može lako da se polomi, bolje je da se prebacite na gel  nokte.

Preporučujemo:

Upotpunjena forma. Staklenom turpijom za nokte ebelin nokti se formiraju precizno i nežno.

Evo kako se prave: Prvo se određuje srednja tačka u kojoj ce se nalaziti špic. Uglovi nokta moraju potpuno da se isturpijaju. Potrebno je da se turpija postavi na sredinu nokta i da se uglovi skidaju nadole. Nokte isturpijati tako da bočne linije budu što više prave.

Super prirodno

„Nude” ovog leta postaje nežiji, malo viš beži transparentniji. Ipak, ne smete da propustite glossy finish. U najboljem slucaju, „nude” se mož prilagoditi boji površne nokta.

Preporučujemo:

Color Riche Vernis R L’Huile. Lak za nokte brenda L’Oreal Paris, koji je ovde prikazan u prirodnoj nude nijansi, sadrži dodatna mikro ulja (br. 116).

Nude. Miracle Gel lak za nokte marke trend IT UP funkcioniše i bez UV-svetla.

Najbolje se pokazao nude lak, kada je malo svetliji ili malo tamniji od prirodne boje kože.

Efekt sjaja

I sjaja za ruke je došlo doba visokog sjaja. Lakirani nokti ove sezone deluju kao da su mokri ili presvuceni staklom. Ovi efekti dolaze direktno sa lakom za nokte ili se postižu nanošenjem dodatnih slojeva ekstra sjajnih top-coats proizvoda.

Preporučujemo:

Sjajno. Super Dry Gloss završni lak brenda Catrice daje noktima dodatna sjaj.

Fun-Nails

Ako želite da pratite aktuelni modni trend, on glasi ovako: šareno! To, naravno, važi i za nokte. Dozvoljeno je sve što vam se dopada: od žute, preko narandžaste, zelene i nebo plave, do ultraljubicaste. Ne smeju da zafale ni aplikacije, stikeri za nokte ili ukrasni kamencici. Rezultat samo ne treba da izgleda kao „uradi sam” projekat.

Preporučujemo:

Sunce žuta. Lak za nokte brenda essence kombinuje visoku moć pokrivanja, dugotrajni rezultat i, naravno, fenomenalnu nijansu boje (Nr. 114 Highlighter).

Nebo plava. Double Volume & Shine lak za nokte brenda trend IT UP u intenzivnoj plavnoj nijansi sa finišom visoka sjaja (Nr. 483).

Elisabeth Nagelmayer, instruktorka kvaliteta u dm-u

Stikeri, palete ili ukrasni kamencici – u dm kozmetickom studiju ispunjavaju svaku želju.

Pink

Prošle godine nokti su bili nežno roze boje, a sada je moto: Što drečavije, to bolje. Pink se u to potpuno uklapa.

Preporučujemo:

Drečavo. Lak za nokte u ciklama boji brenda trend IT UP (br. 027 watermelon).

French Nails

French Nails su ponovo u trendu, ali u malo suptilnijoj varijanti: vrhovi noktiju se više ne rade u tvrdoj beloj boji, vec u nekoj mlečnoj nijansi koja se samo minimalno razlikuje od prirodnog nokta. Osim toga, mogu se dizajnirati i sa bojama. Nokti dobijaju bezbojan osnovni lak. 

 

 

Preporučujemo:

Doterano. Razbacane šljokice sa roze sjajem „Get your glitter on“ brenda essence ne koriste se samo za nokte (br. 03 Life of the party).

Konačno. Savršeni finish visokog sjaja sa završnim lakom UV Powergel High Shine brenda trend IT UP.

 

 

 

 

French Nails sa šarenim vrhovima – evo kako se prave

  • Turpijom oblikujte kratke i ovalne nokte
  • Površinu nokta popunjava ridge filler ili prozirni base-coat
  • Nanesite nude ili roze nijansu
  • Kada se lak osuši, vrhovi se dizajniraju u nekoj nijansi boje. Kao pomoć možete da koristite samolepljive folije.
  • Završnica s lakom za sjaj.

Granny Nails

Ovaj izgled ukljucuje boje kao što su rosé, sedefaste ili nežne, skoro nevidljive nijanse roze, kakve vole naše bake, ali ih ove sezone nose svi, bez obzira na godine. Najpopularnija i najomiljenija nijansa je Roségold.

Preporučujemo:

Dragocena boja. Lak za nokte ICONails brenda CATRICE (br. 54 All That Glitter Is Gold) u Rosé-gold boji sadrži spektakularne šljokice.

Instagram inspiracija

Prema gore
OKViše informacija