Active Beauty
Raskoš boja

Boje su u trendu.

Raskoš boja

Sadržaj
Oči u duginim bojama
Oči crvene boje
Pink kao statement!
Pastelni odrazi boje

Kada pogledamo ka 2017. godini, sve što vidimo biće boje. Puno boja. Retko kada ih je bilo toliko. Tako će naše oči zasijati u duginim bojama, usne će krasiti ruževi pink boje koja podseća na 1980-e. Naći će se tu i crveni make-up, kao i pastelne boje. Izgleda da ćemo ove sezone ruke moći do lakata da zaronimo u kantu sa bojom.

Oči u duginim bojama

Sa stavom.Ovaj look zahteva šarenilo – što šarenija i raznovrsnija raskoš boja, to bolje. Možete da koristite četiri do pet različitih boja senke za oči da biste kreirali ovaj look. A to znači da ćete moći da se zanesete mirne duše. Mi ćemo za ovu priliku biti nešto štedljiviji, pa ćemo iskoristiti tamnoplavu i pink.

Kako postići:prvo na očne kapke nanosimo podlogu za senku za oči. Tako ćemo sprečiti nakupljanje boje u naborima kapka. Potom treba naneti tamnoplavu senku od unutrašnjeg ugla oka pa sve do polovine kapka. Kraj nanosa neka bude ispod luka trepavica uz koji se potom od sredine do ruba nanosi senka pink boje.
Preporuka: nemojte da mešate tečne senke i senke u kamenu jer nećete postići željeni rezultat.

 

TamnoplavaCATRICE dugotrajna senka za oči ima jako pigmentisano marinsko plavu nijansu.
Pink. Jako pigmentisana i predivna roze boja S.HE STYLEZONE senke za oči.

Oči crvene boje

Crveni make-up obeležio je devedesete godine, a ove sezone je u novom poletu. Ali za razliku od devedesetih crvena više nije toliko fluorescentna, nego se naglasak stavlja na tamnije tonove crvene koji gotovo da prelaze u nijanse smeđe. Prilikom nanošenja ove šminke za oči važno je biti precizan. Ostavite trag svežine i vedrine, a kako biste ukupan utisak učinili veselijim, na unutrašnji rub očiju nanesite belu olovku, a na usne ruž boje breskve.

Snažno. Crveni make-up obeležio je devedesete godine, a ove sezone je u novom poletu. Ali za razliku od devedesetih crvena više nije toliko fluorescentna, nego se naglasak stavlja na tamnije tonove crvene koji gotovo da prelaze u nijanse smeđe. Prilikom nanošenja ove šminke za oči važno je biti precizan. Ostavite trag svežine i vedrine, a kako biste ukupan utisak učinili veselijim, na unutrašnji rub očiju nanesite belu olovku, a na usne ruž boje breskve.


Kako postići:
odvojite više vremena za šminkanje i budite precizni u nanošenju. Prvo prekrijte nepravilnosti i tamne krugove oko očiju. Za ovaj look potreban je lep, osvežen ten. Nakon što nanesete podlogu za senku, belu olovku povucite uz unutrašnji rub kapka. Nakon toga četkicom za nanošenje senke definišite otprilike koliko senke želite da nanesete na kapke. Tek kada na oba oka postignete isti oblik obojene površine, krenite sa senčenjem. Četkicom povlačite poteze od unutrašnje prema spoljašnjoj strani.

Savršeni duo. Omogućite sebi izuzetno precizno šimnkanje uz EBELIN duo make-up artist četkicu za senke.
Crveno. RIMMEL Magnif’ eyes Mono senka za oći idealna je za ovaj make up trend.

Pink kao statement!

Ove gotovo neonske mat usne neodoljivo podsjećaju na make-up osamdesetih. Međutim, aktuelni trend ostatak šminke potiskuje u drugi plan. Kod ovog stila šminkanja važno je postići uravnotežen ten, što znači da crvenilo i tamni krugovi oko očiju moraju dobro da se prekriju. U suprotnom se rezultat ne bi dobro slagao sa pink nijansom. Ako želite da pojačate ovaj look, uz rub trepavica nanesite crnu olovku za oči.

80-te. Ove gotovo neonske mat usne neodoljivo podsjećaju na make-up osamdesetih. Međutim, aktuelni trend ostatak šminke potiskuje u drugi plan. Kod ovog stila šminkanja važno je postići uravnotežen ten, što znači da crvenilo i tamni krugovi oko očiju moraju dobro da se prekriju. U suprotnom se rezultat ne bi dobro slagao sa pink nijansom. Ako želite da pojačate ovaj look, uz rub trepavica nanesite crnu olovku za oči.

Kako postići: preduslov za uspešno postizanje ovog look-a je besprekorna površina kože usana. Slobodno nanošenje šminke započnite nanošenjem pilinga na usne, a potom nanesite olovku za usne u istoj boji usana. Kod ovako upečatljivih usana ruž ne sme da prelazi preko ruba.   Počnite od sredine gornje usne i povlačite olovku s obe strane sve do ugla usana. Isto uradite i na donjoj usni. Tek tada će usne biti ocrtane.

Fuksija. Matirana pink boja CATRICE ruža za usne ispunjava sve vaše želje.
Crno. Sa ovom ALVERDE olovkom za oči, koje je pogodna i za vegane, vaš pogled će doći do izražaja.

Pastelni odrazi boje

Nežno. U trendu je senka za oči koja napušta kapak i prelazi na unutrašnji ugao očiju, i to u pastelnim nijansama koje se presijavaju. Za ovu priliku smo odabrali pastelni ton koji u kombinaciji sa odgovarajućim highlighter-оm vizuelno otvara oči i čini ih izražajnijim. Ova šminka funkcioniše u kombinaciji sa bilo kojim pastelnim tonom, a možemo mirne duše zaboraviti na maskaru.

Kako postići: prvo nanesite podlogu za senku za oči kako biste produžili postojanost look-a. Potom prstima nanesite boju na unutrašnji rub očnog kapka sve do ruba obrva. Važno je zadržati kreativnost, a ne preciznost. Na kraju nanesite debeli sloj senke za oči iznad gornjih trepavica, a potom tečni highlighter uz rub očiju i na najvišu tačku jagodične kosti. Tako ćete postići veći sjaj očiju.

Podloga. Za savršeno naminkane oči koristite S.HE STAYLEZONE pologu za senke.
Nežno. BOURJOIS pastelna senka za oči u modernoj nude boji će svaki make up napraviti posebnim.

Pjesma za savršeni look!