Menu

Čišćenje lica: skidanje šminke je obavezno

Obavezni program pre spavanja

Home » Lepota » Nega » Čišćenje lica: skidanje šminke je obavezno - 12.2018

Čak iako je noć na žurci bila previše duga: skidanje šminke je obavezno. Zahvaljujući adekvatnim proizvodima za skidanje šminke brzo ćete biti u krevetu.

Ne brinite! Niko od vas ne traži da nakon duge noći na plesnom podijumu i verovatno nekoliko pića, uspete da uradite kompletnu negu lica. Uprkos tome šminka mora da se potpuno ukloni, ali uobičajeni ritual čišćenja lica može da sačeka do sledećeg dana. Međutim, različiti tipovi kože zahtevaju različite mere i proizvode. Ako obratite pažnju na nekoliko sitnica, ujutru kada se dobro naspavate možete da se pogledate u ogledalo bez griže savesti.

Ovde ćete pronaći prave metode za čišćenje lica za svaki tip kože.

Kombinovani tip kože

Duge noći i nekoliko slojeva šminke mogu dodatno da iritiraju već mešoviti tip kože. Najbolje rešenje je micelarna voda jer uklanja šminku a u isto vreme i čisti kožu.

alverde 2-fazno sredstvo za skidanje šminke. Nežno, ali temeljno čisti kožu blagim surfaktantima i odabranim uljima. Negujuća formula sa ekstraktom aloe vere i uljem jojobe hidrira i čini kožu nežnom i zategnutom (100 ml).

Za normalnu kožu

Najvažnije je da se šminka ukloni što je moguće bolje kako na površini kože ne bi bilo njenih ostataka. Potpuna nega može da sačeka da se dobro naspavate.

Suva koža

Lepljivi vazduh i alkohol mogu da isuše već i onako dovoljno iritiranu kožu. Iz tog razloga, važno je da se obezbedi dodatni hidratantni podsticaj prilikom uklanjanja šminke u obliku maramica za čišćenje, tonera ili ulja za čišćenje lica.

Balea vlažne maramice za čišćenje lica 3u1. Za suvu i nežnu kožu, sa bademovim uljem. Bez alkohola, etanola i parfema. Nežno i brzo čiste i uklanjaju vodootpornu šminku (25 kom).

Balea ulje za čišćenje lica za suvu kožu sa arganovim uljem za lice, oči i usne. Uklanja i vodootpornu šminku. Bez parfema, za svakodnevnu upotrebu. Nežno čisti i neguje kožu (100ml).

Veštačke trepavice

Prilikom uklanjanja potrebno je malo strpljenja i osećaja u prstima. Umesto da se divlje trlja, okruglo parče vate natopite u sredstvo za uklanjanje šminke i blago pritisnute na oko. Nakon što je odstranjivač šminke delovao na kožu, zalepljene trepavice se mogu pažljivo ukloniti pincetom.

alverde ulje za uklanjanje šminke oko očiju sa Bahovim kapima. Za normalnu kožu ka suvoj. Pogodno za osobe koje nose kontaktna sočiva.
Nežno i temeljno čisti predeo oko očiju (100 ml).

Prema gore
OKViše informacija