Active Beauty
Nega lica za muškarce: Ove supstance pomažu

Problematična koža

Nega lica za muškarce: Ove supstance pomažu

Muška koža je drugačija od ženske i zaslužuje sopstveni specijalni tretman. Ove supstance u nezi lica za muškarce izazivaju čudo kod problema s kožom!

Nega lica za muškarce: Zašto je ona tako važna

Nezavisno od tipa kože, svaki muškarac bi trebalo u svoju rutinu da integriše negu lica sa zaštitnim faktorom od najmanje SPF 15. Ona, između ostalog, štiti mušku kožu od starenja i od pigmentnih fleka. To ne važi samo za letnje mesece. Nezavisno od godišnjeg doba, UV zračenje može da ošteti kožu. Večernje čišćenje lica je takođe važno zato što se u toku dana na koži sakuplja fina prašina od izduvnih gasova i drugih nečistoća. Ukoliko se lice ne očisti temeljno, nečistoće mogu u toku noći da nadraže kožu.

Ove supstance pomažu kod suve muške kože

U zavisnosti od tipa kože različite supstance pružaju potrebnu pomoć. Kod suve kože se preporučuju supstance koje daju vlažnost kao što su aloja vera, ulje od jojobe, ekstrakti kamilice i koren ženšena. Kod suve kože je veoma važno da se koristi odgovarajući proizvod za čišćenje kako koža prilikom pranja ne bi izgubila svoju vlažnost. Hidratantna noćna krema regeneriše kožu lica tokom noći i sprečava preuranjeno starenje kože. Kod suve kože često nastaje neprijatan osećaj zategnutosti kao i sitne bore oko očiju. Ovde pomaže svakodnevno blago utapkavanje kreme za područje oko očiju.

Nega lica za muškarce: Šta pomaže kod masne kože?

Kod masne kože i proširenih pora u T-zoni (područje od čela preko nosa do brade) pomaže popularna supstanca aktivni ugalj. Gel za pranje ili maske za lice u obliku maramice s aktivnim ugljem izvlače nečistoće iz pora, čiste dubinski i imaju antibakterijsko dejstvo. Na taj način stvara se manje bubuljica i mitisera. Dodatno mogu da se nanose serumi koji matiraju kožu, a sadrže zeleni čaj, morske alge, ekološki uzgajanu nanu i salicilnu kiselinu. Oni redukuju proizvodnju sebuma i sužavaju pore.

Mi volimo ove proizvode za negu lica za muškarce:

SEINZ.
roll-on
za oči
15 ml

SEINZ.
krema za lice
50 ml