Active Beauty
dm Podcast Epizoda 1: Žene i fizička aktivnost
Tekst: dm

dm Podcast

dm Podcast Epizoda 1: Žene i fizička aktivnost

Kompanija dm drogerie markt pokrenula je novu sezonu dm Podcasta u okviru sveobuhvatne kampanje Zdravlje, posvećene unapređenju fizičkog, mentalnog i menstrualnog zdravlja žena. U cilju dodatnog osnaživanja i informisanja što većeg broja žena širom zemlje na važne zdravstvene teme, četiri epizode donose savete i iskustva eksperata i relevantnih sagovornika, uz sistematičan i prijemčiv pristup.

Žene i fizička aktivnost

Prva epizoda novog serijala dm Podcasta govori o važnosti fizičke aktivnosti - na koji način vežbanje može poboljšati fizičko i mentalno zdravlje žena, kao i kako menstrualni ciklus može uticati na performanse treninga. Takođe, otkriva i da li žene ponekad zanemaruju svakodnevnu fizičku aktivnost koja podrazumeva odlazak u nabavku, po decu u školu ili dinamični tempo tokom balansiranja između brojnih obaveza.

Publika u ovoj zanimljivoj epizodi ima priliku da čuje Prof. dr Branku Marković, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije i prodekanku na FSFV, Mašu Kuprešanin, dipl. nutricionistkinju i fitness trenerku, koje kroz interesantne razgovore i diskusije vodi moderatorka Teodoru Miljković.