Active Beauty
ACTIVE BEAUTY OSOBA MESECA @enaluna

Žene koje mogu sve.

ACTIVE BEAUTY OSOBA MESECA @enaluna

Talentom do multitaskinga, neverovatnom snagom i ogromnim srcem, samouverene žene pokazuju šta sve znaju.

Moje ime je Ena Čubrilo, imam 28 godina, majka dvogodišnjoj devojčici, diplomirani sam ekonomista, iza sebe imam petogodišnje iskustvo u radu na poziciji SAP konsultanta i spontano sam došla do svog novog radnog mesta pod nazivom Ena Luna.

Kako sam na društvenim mrežama delila fotografije svojih odevnih kombinacija prikupila sam relevantan broj pratilaca na čije poruke i pitanja nisam mogla da postignem da odgovorim i tu se rodila moja nova ljubav -moj youtube kanal.

Balansirala sam izmedju dva posla nekih godinu i po dana, međutim kada sam se nakon porodiljskog odsustva vratila na svoj regularni stalan posao, shvatila sam da to više neće biti moguće s’ obzirom kada imate dete i 24/7 posao. Odlučila sam da rizikujem I napustim stalno radno mesto i posvetim se nečemu što volim i što mi donosi solidnu ali i veoma neizvesnu zaradu. Ispostavilo se da nisam pogrešila. Veoma sam srećna što kroz ovaj posao imam priliku da upoznajem nove ljude, neki od njih su mi postali i bliski prijatelji, posećujem interesantna mesta i događaje i imam priliku da se među prvima upoznam sa novitetima na tržištu što je verujem san svake žene – da bude okružena lepim i pozitivnim ljudima i stvarima.

Moj beauty savet je mozda kliše, ali je zaista jedini u koji verujem a to je obavezno skidanje šminke pre spavanja, kao i redovna nega kože, jer svi proizvodi koje koristimo za dekorativu će izgledati lepo samo ukoliko je podloga negovana i zdrava. Što se tiče mode, ne treba po svaku cenu pratiti trendove, važno je osećati se dobro u svojoj koži i furati svoj fazon bez obzira na komentare okoline, jer samo kada smo svoji tada smo i upečatljivi drugima a bitiautentičan je neprocenjivo.