Active Beauty
active beauty osoba meseca

Bojana Kostić - Taste of Fashion.

active beauty osoba meseca

Blog sam odlučila da pokrenem nakon što sam diplomirala-modni dizajn.

Ni u jednom trenutku ne razmišljajući da će mi dve godine kasnije to zapravo biti posao, primaran i jedini u kome uživam. Blog je nešto što sam pokrenula iz velike ljubavi prema modi i samom eksperimentisanju u odevanju. Kao drugu ljubav nakon bloga spoznala sam beauty svet.

Krenula sam da snimam za YouTube sa idejom da želim da prenesem ženama znanje koje sam stekla na časovima šminkanja, kao i moja iskrena mišljenja o određenim proizvodima. Zapravo se uvek obraćam svojoj publici onako kako bih volela da se meni neko obraća i uvek delim savete kakve bih i sama volela da čujem. Najveće zadovoljstvo u poslu mi pričinjavaju dve primarne stvari.

Prva je mogućnost da sarađujem sa nekim od mojih omiljenih brendova, mogućnost da među prvima na tržištu isprobam razne novitete, mogućnost da putujem, upoznajem klijente, gradim i stvaram, jer pre svega, ja sam apsolutni kreator svog sadržaja. Druga, nikako manje bitna stvar je to što uživam poverenje velikog broja žena. Svakodnevno mi stižu poruke i njihove slike, kako su nakon mog videa otišle po proizvode o kojima sam pričala, a procenili su da su sjajni i za njih, kao i neverovatna količina podrške. Ja i moja publika svakodnevno rastemo i napredujemo zajedno, trenutno imamo ozbiljnu beauty komunu, i ja ih iz sveg srca obožavam! Posetite Bojanin blog na sajtu:

http://tasteoffashion.rs/