Active Beauty
Na brzinu

Brze maske za kosu deluju u roku od tri minuta.

Na brzinu

Ako želite svojoj kosi da priuštite vrhunsku negu, taj proces ne mora da traje tri nedelje. Brze maske za kosu deluju u roku od tri minuta.

Tokom godine, kosa mora da izdrži mnogo toga. Vreme, kao i celokupna životna sredina, čine svoje. Čak i na glavi koju tako često peremo se kuju planovi koji se kosi baš i ne sviđaju. U proseku kosu peremo, feniramo, stilizujemo 156 puta godišnje, a ne treba zaboraviti ni farbanje. Više od 200 dana godišnje je obasjava sunce svojim jakim zracima, a o šišanju nećemo ni pričati.

Kosa na odmoru

Sve to čini kosu umornom i beživotnom. Napadnut je njen spoljni sloj i u nekom trenutku počinje da puca. Kosa je takoreći pod stalnim stresom. Zašto joj onda češće ne priuštimo negu koju pruža maska? Maske podižu umornu kosu, pružaju joj dodatni volumen, vlažnost ili sjaj, čine je negovanom, svilenkastom i lakom za češljanje. I sve se to događa brzinom svetlosti. Maske su dostupne u varijantama brzog delovanja koje u roku od tri minuta rešavaju celu stvar. Dovoljno je premazati oštećene vlasi slojem maske koja će kosu učiniti glatkom i mekanom. U najboljem slučaju takve maske prodiru u unutrašnjost kose i obavijaju oštećeni koren. Tokom malo vremena imaju značajno dejstvo. Kosa će vam biti zahvalna.

 

Dodatno: ekspresna rešenja za kosu

 

Dobra frizura u trenu

  • ako kosa nije sveža, isprobajte šampone za suvo pranje.
  • druga opcija su preparati u spreju koji fiksiraju kosu.
  • ako nemate vremena, slatka punđa ili rep isto će poslužiti da preživite dan.