Menu

Giving Friday: kupujte u dm-u i činite dobro!

Giving Friday vas ove godine očekuje 27. novembra.

Home » Život » Giving Friday: kupujte u dm-u i činite dobro! - 11.2020

Ova zima je umnogome različita od prethodnih – drugačije ćemo ispratiti staru godinu, koju ćemo pamtiti po nekim nesvakidašnjim izazovima na globalnom i lokalnom planu. Ali neke stvari se ne menjaju, a jedna od njih je radost darivanja i značaj humanosti u dm-u. Svaka humanitarna aktivnost, svaka pomoć ugroženim grupama naših sugrađana ostavlja neizbrisiv trag topline u srcima svih naših zaposlenih. U skladu sa filozofijom i vrednostima naše kompanije prethodne godine smo započeli aktivnost Giving Friday.

 

Dok čitav svet slavi Black Friday i hita ka prodavnicima vrebajući popuste, dm svojim kupcima na ovaj dan poklanja čin humanosti i plemenitosti – donirajući 5% svog prometa tog dana u dobrotvorne svrhe.

Giving Friday vas ove godine očekuje 27. novembra, a to znači da će svi oni koji tog dana budu kupovali u našim drogerijama ili putem Glovo aplikacije činiti dobro delo, jer 5% celodnevnog prometa tokom 27.11.2020. doniraćemo narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije.

Ovaj 27. novembar nas simbolično uvodi u decembarsku radost darivanja i iščekivanje novogodišnjih praznika. Humanost predstavlja idealan način da se podsetimo šta je ova godina istakla kao najvažniji prioritet naših kupaca, naših zaposlenih i naše kompanije. Dok darujemo svoje bližnje ne zaboravljamo ni druge kojima će naša humanost ulepšati kraj ove godine, jer to je ono po čemu je dm prepoznatljiv.

Prema gore
OKViše informacija