Menu

Tečni ruž za senzualne usne

Tečni ruževi za usne spajaju najbolje od ruža i sjaja za usne.

Home » Lepota » Tečni ruž za senzualne usne - 03.2017

Kombinuju ono najbolje od dva sveta: visoku moć prekrivanja koja odlikuje ruževe za usne i sjajnu konzistentnost sjaja za usne. Ove sezone nećete moći bez tečnog ruža za usne.

Moglo bi da vas zanima

Raskoš boja 

Ove sezone su tečni ruževi za usne broj jedan, što ih čini ozbiljnom konkurencijom dobrim starim ruževima za usne na policama s proizvodima za šminkanje. Navodno su najviše pretraživani termini iz područja lepote na Google pretraživaču. Ali šta se stvarno krije u tim beauty trendovima koji nam i ovog puta stižu iz SAD?

Prirodno. alverde sjaj za usne iz prirodne kozmetike koji sadrži ulje jojobe.
Senzualno. L’Oréal sjaj za usne Infallible za sve devojke koje žele senzualni izgled usana.
Neodoljivo. L’Oréal sjaj za usne koji ih čini vizualno punijim.

Može se reći da su tečni ruževi za usne nešto između ruža i sjaja za usne, pri čemu spajaju dobre karakteristike oba proizvoda. Oni stvaraju i savršen efekat napućenih usana, a ponekad se skrivaju iza pseudonima kao što su: lip cream ili lip lacquer. Ali, ovde moramo da vas upozorimo da pripazite na to da ove pojmove ne mešate.

Preporuka: kod nanošenja posebno postojane boje, maramicu natopljenu micelarnom vodom pritisnite na usne i tako držite 10 sekundi ili koristite maramice natopljene uljem za skidanje šminke.

Kako tečni ruževi za usne najbolje prijanjaju i kako ih na najbolji način skinuti?

Ne znamo svi kako se nanose tečni ruževi za usne. Zato ćemo vam pokazati nekoliko saveta kako da na najbolji način utičete na postojanost ruževa za usne i kako da ih skinete.

junge Frau mit roten Lippen1. pre nanošenja napravite piling usana ili ih barem obilno hidrirajte. Piling možete napraviti i veče pre nošenja ruža.

2. olovka za usne je neophodna jer pomaže u besprekornom ocrtavanju usana. Pored toga, kada nanesemo olovku za usne, ruž neće tako lako preći preko ivica. Aplikatori za nanošenje tečnog ruža za usne nažalost nisu zamišljeni za precizno nanošenje.

3. pri nanošenju probajte da razvučete usne kako se na ivicama ne bi stvorile rupice.

4. tečni ruževi za usne imaju bogatu pigmentaciju. Zato je sasvim dovoljno naneti jedan sloj boje. Prvo boju nanesite na donju usnu i pritisnite usne, a rupice koje se stvore na gornjoj usni dodatno ispunite bojom.

5. tek ćete pri skidanju šminke primetiti koliko čvrsto tekstura prijanja uz usne. Zato imate dve mogućnosti kako da skinete ruž: maramicom natopljenom micelarnim rastvorom koju je potrebno pritisnuti na površinu usana i držati tako desetak sekundi pa potom odstraniti boju; ili možete koristiti maramice sa uljem za skidanje šminke. Nikako ne biste smeli prejako trljati usne jer tako nepotrebno oštećujete njihovu osetljivu kožu.

 

 

Prema gore
OKViše informacija