Menu

Nega muškog tela

Brijanje, Stajling, Nega – nov muški svet uz SEINZ. proizvode.

Home » Lepota » Nega » Nega muškog tela - 06.2019

Brijanje, Stajling, Nega – nov muški svet uz SEINZ. proizvode. Nudi sve što je muškarcu potrebno za dobar izgled.

Lice

Männerpflege SEINZ

 

Trik za lep izgled je zaista vrlo jednostavan: dobra i redovna nega. Svaki negovani muškarac automatski izgleda mnogo atraktivnije. Zahvaljujući sitnim trikovima, negovanje muškarca polazi od ruke bez mnogo muke. Uz pomoć gela za kupanje od SEINZ-a i lice i brada se mogu negovati. Neukrotivu bradu je moguće obuzdati feniranjem a potom stilizovanjem uz pomoć SEINZ. ulja od jojobe. Negovanje brade najbolje uspeva kada nekoliko kapi ulja kanete na dlanove i ravnomerno umasirate u bradu. Ovo ulje neguje i sprečava pre svega svrab na koži.

 

SEINZ. Ulje za bradu, 30 ml.

Telo

Männerpflege SEINZ

 

Dobra vest: brada je ponovo u modi! Ali treba voditi računa da ramena i leđa ostanu glatka. Prelaz do malja na grudima treba da bude obrijan ili podšišan. Gel za brijanje od SEINZ-a, priprema kožu za brijanje, poboljšava sposobnost klizanja žileta i sprečava iritaciju kože.

SEINZ. Osvežavajući gel za tuširanje, 300 ml.
SEINZ. Mat pasta za kosu, 100 ml.

Kosa

Männerpflege SEINZ

 

Neophodna čvrstina se dobija uz pomoć SEINZ-a šampona. Prilikom sušenja kose feniranjem ili prirodnim sušenjem na vazduhu periodično je potrebno uvrtati i gnječiti kosu. Ko želi više volumena, a sa manje kovrdža koristi od SEINZ-a mat pastu vosak za suvu kosu.

SEINZ. šampon za dubinsko pranje kose, 250 ml.
SEINZ. Gel za brijanje, 200 ml.

 

Nega uz dodatnu vrednost. Mnoga pakovanja proizvoda od SEINZ-a su reciklirana.

 

Prema gore
OKViše informacija