Active Beauty
Oh,samo svečano!

Trendy frizure koje možete da napravite sami? Moguće je!

Oh,samo svečano!

Trendy frizure koje možete da napravite sami? Moguće je! Vreme uoči praznika idealno je da ga iskoristite za pravljenje različitih frizura.

Elegantne pletenice

Pletenice su trenutno must have, ali ove sezone nose se strogo i klasično sa razdeljkom na sredini. Za početak, kosa se naprska Anti-Frizz sprejem koji ravna kosu i potom se dobro očešlja da bi mogla lako da se plete. Najpre se napravi razdeljak na sredini i kosa se podeli na dva dela. U zavisnosti od ukusa, pletenice mogu da se pletu sa vrha glave ili nešto niže, pa da početak bude na samom potiljku glave. Fiksirati providnim gumicama za kosu.

Praznično: Sa masivnim rajfom za kosu, jednostavan, izgled može se učiniti svečanijim i elegantnijim. Tom prilikom ne treba štedeti na ukrasnim cirkonima ili biserima: ove zime dozvoljeno je koristiti malo više nakita za kosu.

Vešto napravljeni uvojci

Ova frizura se veoma lako pravi a nosi efekat kao da ste je satima pravili. Prvo se nanese šampon za suvo pranje kose. Na taj način kosa postaje glatka i laka za uvijanje i ima više volumena. Pokupite kosu u niski rep i uvijte je. Ostavite jedan duži pramen kose da slobodno pada. Ukrotite kosu šnalicama.

Praznično: Ova frizura je idealna ukoliko želite da stavite glamurozne šnalice ili ukosnice za kosu koje mogu da pričvrste frizuru a dodatno služe kao nakit. Ukrasni cirkoni, biseri i metalni aksesoari će u novogodišnjoj noći blistati zajedno sa vama.

Wet Look

U vreme novogodišnjih proslava glavna tema je stajlnig. Zašto ove godine ne biste stavili poseban akcenat na kosu? Razmažite malo gela za kosu i sa strane je začešljajte dok je ne zategnite skroz. Kod veoma duge kose gel za kosu se nanosi samo na gornji deo glave. Ostali deo kose opušteno i pada preko ramena. Po želji, možete da izvučete par pramenova i da ih uvijete, stavite iza uha ili ih fiksi- rate šnalom za kosu ili ukrasnom šnalicom.

Praznično: Wet look je savršen kada želite da sta- vite raskošne ukosnice, ukrasne šnalice, nakit za kosu, bisere i sl. Na dobro stilizovanoj kosi, nakit još više dolazi do izražaja.