Active Beauty
Muške frizure: Ove vanvremenske frizure dopašće se svima u 2021. godini.

Kratke, vanvremenske, jednostavne: Ovo su nove muške frizure za 2021.

Muške frizure: Ove vanvremenske frizure dopašće se svima u 2021. godini.

Teško da bilo šta bolje simbolizuje novi početak od nove frizure. Odabirom ovih kratkih i vanvremenskih muških frizura u 2021. muškarci postižu pun pogodak – a žene će ih obožavati.

Kada govorimo o kosi, muškarci, isto kao i žene, mogu da eksperimentišu s njom i da novom frizurom promene svoj stil. Međutim, sama nega kose nije dovoljna, stajling takođe mora da bude odgovarajuć. Muškarci, s bradom ili bez nje, takođe imaju želju za novim izgledom. Bilo da je reč o klasičnoj ili sportski jednostavnoj, kratkoj ili uobičajenoj dužini – nove muške frizure ne samo da dobro izgledaju već su i superjednostavne za stilizovanje.

Koji su trendovi frizura za 2021? Helmut Majer (Helmut Maier), stručnjak za kvalitet u dm-u, objašnjava: „Ležeran stav je alfa i omega. Stajling treba da deluje smireno, da bude praktičan i da štedi vreme. Mislim da nam je to pošlo za rukom s naša dva izgleda ’Superdad’ i ’Gender’.“

„Meko“ šišani, lepršavi prelazi, fleksibilnost i promenljivost karakterišu muške frizure za ovu sezonu.

Nove muške frizure: Ovo su trendovi iz dm-a za 2021.

Vanvremenska i super vruća: quiff – kratka kosa sa strane i duža na vrhu glave

Sofisticirana, ali jednostavna. Elegantna, ali ne i monotona. Ležerna, ali ne i neuredna: quiff. Ova frizura s kratkim delovima sa strane i dužom kosom na vrhu spada u klasike među muškim frizurama i podjednako je kul kao i tip koji je nosi – u bilo kojoj starosnoj dobi. „Kod ovog izgleda boja kose po potrebi može da se osveži prirodnim nijansama, iako i kosa prošarana sedim vlasima sjajno izgleda“, kaže Helmut Majer.

Savet za stilizovanje: Isfenirajte uvojak okruglom četkom, zatim prođite prstima kroz kosu i jednostavno nanesite malo spreja za teksturu na kosu – gotovo!

Plus: Ova klasična muška frizura brzo može da se stilizuje u seksi wetlook frizuru („mokru“ frizuru). Jednostavno iščešljajte kosu unazad. Za postizanje mokrog efekta najbolje je da upotrebite pomadu, protrljate je između dlanova i nanesete je na kosu od napred prema nazad. Još malo je iščešljajte i fiksirajte s malo spreja – tako će frizura trajati ceo dan i celu noć.

Kratka i ležerna: messy hair (neuredna kosa) – žene vole ovaj razigrani nedovršeni izgled

Za ovaj jednostavni izgled „upravo sam ustao iz kreveta“ potrebno je malo smelosti. Kosa treba da bude ošišana kratko i „tršavo“. Ova mirna muška frizura najpogodnija je za sve one koji ujutru mogu ili žele da ulože malo vremena u njeno stilizovanje. Važno je da frizura uprkos svoj svojoj ležernosti nikada ne treba da izgleda neuredno. Zbog toga molimo da redovno posećujete svog frizera. Još jedan savet: raspodelite malo voska na pojedinačne delove kose i naglasite faktor opuštenosti. We love it!