Menu

Trendovi frizura za zimu

Uvrnuto & zavezano u čvor

Home » Lepota » Trendovi frizura za zimu - 11.2016

Zavezana sa strane, po sredini. Nisko uz vrat. Začešljana ravno ili više raščupana. Uvijena u velike ili male punđe. Izgleda da ova sezona donosi trend različitih varijanti uvijanja kose u frizure. Pletenice, uvijeni, zavezani ili pramenovi u čvorovima. Žele da nam popnu na vrh glave, u samurajskom stilu, ili, pak, francuskom neobaveznom, pomalo neurednom. Stilske mogućnosti su neograničene i ne moraju se pratiti nikakva pravila.

Male punđe

schoenheit-5-ab_2016-09

Malo. 1990-e godine nam šalju pozdrave preko malih punđa koje su postale hit ove sezone. Napraviti razdeljak sa strane, kosu rasporediti na dva dela, s jedne i druge strane razdeljka i sasvim nisko kod početka vrata uvrnuti u male punđe. Ovakva frizura je omiljena među mlađim ženama.

Kako ih napraviti:
Napravite razdjeljak po sredini ili sa strane, kosu podelite sa svake strane razdeljka, zavežite gumicom, a potom sa svake strane uvijajte u malu punđu. Na kraju učvrstite gumicama za kosu ili ukosnicama s obe strane.

Preporučujemo:
Mini. ebelin gumice za kosu idealne su za pravljenje frizura kao što su mini punđe ili kikice
Forma.
 Balea forming voda za volumen kose daje efekat dugotrajnog volumena. Fiksira bez otežavanja kose.

 

Samurajska punđa

Ovu frizuru smo vidjeli na muškarcima, točnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate izbrijati kosu sa strane.

Na sredini. Ovu frizuru smo videli na muškarcima, tačnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate obrijati kosu sa strane.

Kako ih napraviti: Uredno začešljajte kosu prema vrhu glave pa je vežite kao da vezujete malu omču. Dodatno učvrstite sa nekoliko gumica za kosu kako biste pojačali željeni učinak i postigli bolju statičnost. Na kraju dobro učvrstite koristeći sprej za kosu.

Preporučujemo:
Keratin. La croa keratin za ravnjanje i feniranje kose.
Ravno. Keramička presa Tondeo idealna je za ravnu frizuru sa više sjaja.

Uvrnuta chignon punđa

Chingon je obični čvor spleten od kose, ali na francuski način. Pokazat ćemo vam kako napraviti malo umjetničko djelo od svoje kose s nekoliko jednostavnih čvorova.

Čvor. Chingon je obični čvor upleten od kose, ali na francuski način. Pokazaćemo Vam kako napraviti malo umetničko delo od svoje kose sa nekoliko jednostavnih čvorova.

Kako ih napraviti: podelite kosu na četiri velika pramena. Dva srednja pramena jednostavno vežite u stabilan čvor, a potom učvrstite ukosnicama. Zatim i spoljašnje pramenove zavežite u čvor i pričvrstite ga, ali tako da bude što manje vidljiv.

Preproučujemo:
Spiralno. ebelin spirale za kosu sa cirkonima idealne su za fiksiranje frizura
Učvršćivanje. Taft lak za kosu sa keratinom fiksira kosu i čini vašu frizuru dugotrajnom.

 

 

 

 

 

Kobrin čvor
Riječ je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drukčiji način. Za ovaj tip frizure neće vam trebati nikakve gumice za kosu, već vam je potrebna samo vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.  

Zmija. Reč je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drugačiji način. Za ovaj tip frizure neće Vam trebati nikakve gumice za kosu, već Vam je potrebna samo Vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.

Kako ih napraviti: Podelite kosu na tri dela, a potom srednji vežite u konjski rep. Levi pramen omotajte oko repa i dobro učvrstite po sredini čvora. Desni pramen isto tako omotajte oko repa pa ga provucite kroz levi pramen. Oba pramena učvrstite vezanjem u čvor i ukosnicama. Sam krajnji oblik ove frizure možete samostalno kreirati.

Preporučujemo:
Bakar.
 ebelin ukosnice sa bakranim sjajem. Učvršćuju frizuru i zahvaljujući njima napravite vašu frizuru iz snova
Sjaj. syoss sprej za kosu snažno učvršćuje frizuru te joj daje volumen i sjaj.

Dodatno: još jedna frizura koja prati trendove

Rolled Chignon

Jako jednostavna, a ujedno elegantna punđa. Sve što vam je potrebno su: gumica za kosu, ukosnica i malo laka za kosu.

Kako se pravi: Vežite kosu u niski rep i učvrstite je gumicom. Potom rep uvijajte provlačeći ga kroz rupu u kosi iznad gumice onoliko puta koliko je potrebno da se na vratu oblikuje punđa. Dodatno učvrstite ukosnicama, dodajte malo laka za kosu i frizura je spremna.

Save: kako bi punđa izgledala punije kosu je potrebno natapirati.

Prema gore
OKViše informacija