Active Beauty
Epizoda 2: Hormonski (dis)balans
Tekst: dm

dm Podcast

Epizoda 2: Hormonski (dis)balans

Kompanija dm drogerie markt pokrenula je novu sezonu dm Podcasta u okviru sveobuhvatne kampanje Zdravlje, posvećene unapređenju fizičkog, mentalnog i menstrualnog zdravlja žena. U cilju dodatnog osnaživanja i informisanja što većeg broja žena širom zemlje na važne zdravstvene teme, četiri epizode donose savete i iskustva eksperata i relevantnih sagovornika, uz sistematičan i prijemčiv pristup.

Hormonski (dis)balans

Druga epizoda novog serijala dm Podcasta govori o hormonskom (dis)balansu - kako žene same mogu da balansiraju svoje hormone, koje zdrave navike u vezi ishrane, suplemenata i fizičke aktivnosti doprinose ravnoteži hormona. Takođe otkriva i kako hormonski balans utiče na opšte zdravlje žena, koji faktori najviše utiču na hormone, na koje simptome treba da obratimo pažnju, te kada je vreme da se obratimo stručnjacima za pomoć.

Publika u ovoj epizodi ima priliku da čuje kliničku nutricionistkinju i kvantnu terapeutkinju Zvezdanu Ljubenković Marković i profesora dr Vladimira Ilića, fiziologa i specijalistu sportske medicine, koje kroz poučan i interesantan razgovor vodi moderatorka Teodora Miljković.