Active Beauty
Šta je potrebno tvojoj kosi nakon zime?

Nega kose sa prvim zracima sunca

Šta je potrebno tvojoj kosi nakon zime?

Iako je zima na izmaku, ona pored lepih uspomena koje smo stvarali u prethodnom periodu, za sobom ostavlja i tragove na našoj kosi. Suvo i hladno vreme čini kosu vidno suvljom. Ona gubi sjaj, volumen i lepršavost. A to ne želimo da dozvolimo! Zato je važno da svojoj kosi tokom zimskog perioda pružimo dodatnu vlagu.


Maska za kosu:


Prolećna nega kose se ne može zamisliti bez dobre maske. Nabavite kvalitetnu masku za kosu koja će vam pružiti salonski efekat. Maska hrani suve i oštećene krajeve, a vaša kosa će biti hidrirana i spremna za nove prolećne i letnje avanture.
 
moremo
MIRACLE2x
tretman za kosu
180 ml
SELECTIVE
AMINNO KERATIN
maska za kosu
300 ml
BED HEAD
RESURRECTION
maska za kosu
200 gr
Balea
pakovanje za kosu
BEAUTIFUL LONG
300 ml


Leave in kreme i sprejevi:

 
U slučaju izuzetno oštećene kose, posebno je važno posvetiti se njenoj hidrataciji – i to na dnevnom nivou! Preporuka j upotreba leave in krema i sprejeva nakon svakog pranja, koje je potrebno naneti od polovine dužine, pa sve do krajeva kose.
 
REVLON
uniq one
tretman za kosu
150 ml
ALFAPARF
YELLOW BOND HERO
serum za kosu
100 ml
Mane n Tail
detangler za kosu
355 ml


Koristite uljane tretmane:

 
Kada zima napravi haos na vašoj kosi, vratite joj vlagu tretmanom za kosu na bazi ulja. Izaberite laganu formulu sa arganovim uljem za trenutnu revitalizaciju suve, oštećene kose. Svakodnevno nanesite hranljivo ulje za kosu na vrhove kako biste vratili vlagu i zaštitili kosu.


 
ogx
hidratantno kokosovo
ulje za kosu
118 ml
AROUND ME
EGG
ulje za kosu
80 ml
FARCOM
HD
ulje za kosu
100 ml
Balea
PROFESSIONAL
OIL REPAIR INTENSIV
ulje za kosu
100 ml


Zaštita od toplote:

 
Zimski period je pogodan za feniranje i uvijanje kose, ali sa dolaskom toplog vremena, poštedite kosu preteranog stilizovanja. Ipak ukoliko ne možete bez fena, figara i prese, sprečite isušivanje kose odgovarajućim preparatima za zaštitu kose od toplote. Preparate možete naneti na mokru kosu pre feniranja ili na osušenu kosu pre korišćenja prese.
Balea
2fazni sprej za
zaštitu kose od toplote
200 ml
Still Plex
sprej za zaštitu
od toplote
200 ml
Garnier
Fructis SOS keratin
zaštitni serum
200 ml