Menu

Uredno, momci

Muška nega.

Home » Lepota » Nega » Uredno, momci - 09.2018

Odanost je vrlina. Osim kad se radi o nezi tela. Najnovije proizvode slobodno traže i gospoda.

Nega brade

Gusta brada, brkovi ili trodnevna verzija – svaka brada traži negovanje. Zato glavni moto za negu brade glasi: pranje, uređivanje, stilizovanje. A budući da obični šampon nije dovoljan da se brada temeljno opere i koža zaštiti od svraba koji može da nastane i da se brada još i oblikuje, za svaki od ovih koraka postoji odgovarajući kozmetički proizvod.

Čini bradu mekom, hidrira kožu, umanjuje stvaranje peruti kao i svrab.
Negovanje. Intenzivno ulje za bradu brenda BRISK neguje kožu i bradu. Pomaže kod svraba i čini bradu mekom i glatkom.

Dezodoransi bez aluminijuma

Temom aluminijum-hlorida u dezodoransima se već godinama bave proizvođači, naučnici i potrošači, jer te materije navodno pospešuju Alchajmerovu bolest i rak dojke. Iako jednoznačni rezultati ispitivanja još nisu poznati, promena načina razmišljanja je u punom jeku. Pritom dezodoransi bez aluminijuma obavljaju svoj posao pojednako pouzdano. Specijalne formule i dodaci sprečavaju razmnožavanje bakterija  i štite od mokrih pazuha i neprijatnog mirisa.

Dobro negovan. Svežina i nega u jednom: dezodorans Fresh Elements brenda DOVE MEN + CARE pruža zaštitu od znojenja i neguje pazuhe.
Nežno laskav. Dezodorans* Zehner brenda STRASSENKICKER s negujućim pantenolom pruža blagu i nežnu zaštitu, čak i nakon brijanja.
Neodoljivo svež. Roll-on dezodorans za osetljivu kožu* brenda CL ne sadrži cink, aluminijum ni alkohol. Sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju neugodne mirise.

Aktivni ugalj

Za muškarce koji se ne boje da se bar jednom dobro zaprljaju. Aktivnom uglju se pripisuju vrlo posebna negujuća obeležja. Zbog toga se ovaj prah intenzivno crne boje sve više koristi u gelovima za umivanje i tuširanje, šamponima i proizvodima za piling. Aktivni ugalj na sebe privlači materije kao što su masnoća, loj i nečistoća, pa se zato koristi za čišćenje nečiste i masne kože. Pri nezi kose čestice aktivnog uglja sa sitnim porama upijaju višak sebuma sa vlasi kose i temeljno je čiste od proizvoda za oblikovanje.

Roll-on antiperspirant 48H obogaćen ugljem za celokupnu 4 u 1 zaštitu.
Black magic. Gel za brijanje Deep brenda NIVEA MEN pruža hidrataciju i priprema kosu brade za brijanje.

 

Prema gore
OKViše informacija