Menu

Nega lica za muškarce

I muškarci se bore protiv nečistoće kože, podočnjaka i neukrotivih obrva.

Home » Lepota » Nega lica za muškarce - 06.2019

Do pre par godina muškarci koji su vodili računa o svom izgledu smatrani su „metroseksualcima“. Danas je to postalo tako uobičajena stvar, da se dugo taj izraz ne koristi. Međutim kao i kod dama pravilo glasi: manje je više. Uostalom, niko ne želi da izgleda uglađeno, već samo malo da odvrati pažnju od nedostataka na svom telu. Negovanje tela je takođe jednostavno sprovesti u delo čak i za one neiskusne.

Brinite o svojoj koži

Mnoga istraživanja pokazuju da je muška koža otpornija na spoljne uticaje u odnosu na žensku, ali to svakako ne znači da je treba ostaviti bez nege. Pored standardnih dnevnih i noćnih krema pogodnih za Vaš tip kože, obavezno koristite i maske za lice. Maska će pomoći da odmorite i revitalizujete Vašu kožu, a ujedno i da smanjite proširene pore.

Kažu da muškarci dobijaju na lepom izgledu s godinama, ali je svakako važno da te godine budu i lepo upakovane. Koristite proizvode za negu lica i ne brinite za godine.

Pazite na sunce

Jedna od osnovnih stvari na koje muškarci često zaboravljaju je zaštita od sunca. Ukoliko provodite dosta vremena napolju ili u autu, čak i zimi, obavezno koristite zaštitu od sunčevih zraka.

Predlog proizvoda za negu:

Balea MEN maska za lice u obliku maramice Hydro 1 kom
Balea MEN krema za lice Intensive Energy Q10 50 ml

Balea MEN gel za negu brade 2u1 50 ml
Balea MEN piling gel za umivanje 3u1 Fresh 100 ml

Prema gore
OKViše informacija