Active Beauty
Horoskop za december

Šta zvezde donose u decembru.

Horoskop za december

Horoskop za decembar 2017.

Strelac, 23.11. – 21.12.

schützeBolja polovina vas nosi na dlanovima, dok na poslu živite od stare slave. Sve to ukazuje na činjenicu da ni u poslovnom ni u privatnom životu nemate razloga da se naprežete. Ali to ipak uradite u fitnes studiju i dovedite se u formu kombinacijom intenzivnih treninga snage i kraćih kardio-vežbi.

Jarac, 22.12. – 20.01.

steibnbock„Da božićni stres barem malo popusti“, pomislićete u prvim nedeljama decembra. Pritom decembar neće biti ništa više stresan nego inače, nego će stresan biti vaš posao koji će vam ostavljati premalo vremena za privatan život. Zato jačajte svoju izdržljivost – stanite na jednu nogu pa pomerajte suprotnu ruku i nogu

Vodolija, 21.01. – 19.02.

wassermannLjubavni snovi će ovog meseca sami od sebe da postanu stvarnost, dok one poslovne morate da ostvarite sami. Do 9. u mesecu će vam sve kao od šale polaziti za rukom, a nakon tog perioda ćete morati da pokažete izdržljivost. Trenirajte je trčanjem na duge staze. Kretanje na svežem vazduhu će vam pomoći da razbistrite glavu.

Ribe, 20.02. – 20.03.

fischeU jednoj porodičnoj prilici ćete se zadržati na površini, dok na poslu možda i potonete. Meditirajte tokom podnevne pauze i tako sprečite stanje iscrpljenosti, a to možete da uradite u obližnjem joga studiju ili radeći jednostavne vežbe na radnom mestu. Pritom mogu da vam pomognu brojne besplatne mobilne aplikacije.

Ovan, 21.03. – 20.04.

widderU božićnom ste stresu? Morate u kupovinu, a pre biste pili punč na nekom božićnom štandu? Do sredine u mesecu šoping vas neće preterano zanimati i pre ćete sa svojom najdražom osobom razmenjivati nežnosti u nekoj udobnoj sofi. Slobodno se prepustite lenjosti, ali ni u kom slučaju ne posežite za nezdravim grickalicama, nego se pre opredelite za zdrave orašaste plodove. Ne samo da su zdravija opcija nego jačaju vaš nervni sistem za stresne poslovne zadatke koji vas očekuju oko 20. u mesecu.

Bik, 21.04. – 20.05.

StierLjuti ste zato što sve morate da radite sami? Bolje se oraspoložite, jer će u ovom periodu delegiranje poslova samo uzrokovati gubitak vremena i greške u radu. Uradite sve ono što sami možete da uradite, jer ćete tako brzo završiti, a rezultat ostvarenog će biti na visokom nivou. Nošenje teških torbica na različite zabave zamenite vežbama sa tegićima i tako trenirajte gornji deo ruku.

Blizanci, 21.05. – 21.06.

ZwillingeIzmeđu vas i uspeha trenutno se nalazi samo vaše nepoverenje, što važi kako za privatni tako i za poslovni život. Pokušajte da ga prevaziđete što je pre moguće, a to može da vam pođe za rukom ako se budete bavili akro jogom. Vežbe se izvode udvoje, a povezuju jogu, akrobatiku i tajlandsku masažu u dinamičnu, ali i ljupku celinu koja jača telo i osećaj zajedništva.

Rak, 22.06. – 22.07.

KrebsDo te mere vas ljuti jedna poslovna situacija oko 9. u mesecu da biste mogli da eksplodirate? Umesto da se upustite u ogromnu svađu, bolje se pobrinite za unutrašnju uravnoteženost – baveći se treningom na kojem možete da dižete tegove. Predlažemo vam aerial hoop, specifičan ples pomoću obruča koji visi sa plafona.

Lav, 23.07. – 23.08.

löweKada pomislite na Božić, krenu vam zazubice? U ovom periodu zadovoljstvo će vam biti prvo na umu, dok će vas dobra hrana usrećiti više nego ikog drugog. Pijte zeleni čaj kako vas na vagi ne bi dočekalo nikakvo neprijatno iznenađenje. Jedno istraživanje je pokazalo da ćete tako sprečiti gomilanje masnih naslaga u telu.

Devica, 24.08. – 23.09.

JungfrauIgre moći na poslu bi mogle da vam osiguraju osećaj bespomoćnosti. Umesto da se zbog frustracije istresate na svom partneru, trebalo bi da jačate svoje samopouzdanje, na primer u okviru krosfit treninga. Reč je o treningu u sklopu kojeg se kombinuju tehnike tekvondoa, hapkidoa i kikboksa, a poboljšava kondiciju i koordinaciju.

Vaga, 24.09. – 23.10.

WaageU vašem slučaju praznično raspoloženje stiže već 2. decembra, donoseći vam ljubavnu sreću, finansijske uspehe i puno lepih trenutaka koje ćete provesti sa prijateljima i porodicom. Sve što preostaje da uradite je da uživate u tom prekrasnom vremenu. To vam teško pada? Pomoći će ako možete da se uključite u grupnu terapiju Euthyme u sklopu koje se trenira sposobnost osećanja sreće.

Škorpija, 24.10. – 22.11.

skorpionPucate od energije, ali svi oko vas se osećaju umorno i bezvoljno i niko ne želi ništa da radi sa vama? To može često da vam se ponavlja tokom prve polovine decembra. Bolje se okrenite fizičkoj aktivnosti i radite na povećanju snage i mišićne mase. .

Mesečni kalendar – preporuke

  • Želite da promenite boju kose pre božićnog ručka ili novogodišnjeg slavlja? Nikakav problem: periodi od 21. do 23. u mesecu ili od 29. do 30. biće idealni za promenu boje ili tona.
  • Da li želite da se malo oznojite za lepotu? Od 16. do 18. i od 26. do 27. sauna će vam omogućiti besprekoran ten.
  • Da li želite da odete na tretman protiv urastanja noktiju? To će vam uspeti kao od šale 1, 2, 20. ili 28. u mesecu.