Active Beauty
Saveti za sve tipove kože

Odgovarajuća pomoć za svaki od mogućih timova - roditelj / beba, kada su u pitanju pelene.

Saveti za sve tipove kože

Bebe i roditelji su individue za sebe, tako su i njihovi afiniteti u odnosu na pelene i proizvode za negu tela indiviualni. Srećom postoji odgovarajuća pomoć za svaki od mogućih timova – roditelj / beba, kada su u pitanju pelene i povijanje.

 Tim 1: nežno i sa ljubavlju

Ovako roditelji razmišljaju: neven, pšenične mekinje, mleko i bademovo ulje – ako dete ima osetljivu kožu, odrasli znaju šta je za njega dobro. Kod upotrebe vlažnih maramica ili proizvoda za negu, još uvek je dobro isprobavanje različitih marki. Jer čak i ako se koriste isti sastojci, sastav komponenti i samim tim kompatibilnost mogu varirati. Ako se pronađu prave pelene, maramice, kreme i losioni koji najbolje odgovaraju, vredi obezbediti malu zalihu.

To je ono što beba voli: Nežna deca vole proizvode koji su nežni prema koži. Ako je guza malo crvena ili upaljena, želi da ga očisti bistrom vodom. Takođe je sjajno: jednu rundu golišav puzati, tako da svež vazduh dođe do kože. Kada se tome doda umirujuća krema za negu kože i beba je srećna. Molimo ne koristiti parfeme koji bi iritirali i odvratili od omiljenog mirisa: i to onog od mame i tate.

Tim 2: visokog kvaliteta i svesni cene

„Pametno kupovati“ predstavlja moto, jer visokokvalitetni proizvodi ne moraju biti skupi, kako i iznova dokazuju testovi koji se vrše na proizvodima. Uz malo planiranja možete koristiti promocije cena ili popuste na količinu. Bilo da su ekološke pelene ili negovanje proizvodima sa organskim certifikatom – u međuvremenu, zaista postoji jeftino rešenje za svaku potrebu, na primer sa našim brendom, poput babylove od dm-a.

Šta beba voli: bebe vole sve što im je poznato.

Tim 3: održivo i srodno sa prirodom

Ovako roditelji razmišljaju: Dok se beba ne nauči na nošu, potroši se oko 3.000 do 6.000 pelena. Nije ni čudo što ekološki svesni ljudi traže alternativu. Pelene za višekratnu upotrebu su održiva opcija ako se štedi tako sto se peru manjom potrošnjom energije i rašire da se suše umesto da se suše u mašini. Ali čak i sa pelenama za jednokratnu upotrebu dogodilo se mnogo toga. Poslednjih godina proizvođači su smanjili težinu i na taj način poboljšali ravnotežu CO2. Ekološke pelene za jednokratnu upotrebu proizvode se iz obnovljivih izvora.

Ovo beba voli: Ono što je dobro za prirodu je dobro za nežnu kožu, posebno ako proizvodi za negu sadrže prirodne lekovite biljke i bogata su organskim uljima. Oni dolaze direktno iz sopstvenih balkonskih biljaka ili sa Bio-rafa u drogeriji. Naročito u proizvodima namenjenim za negu beba, izbor prirodnih proizvoda neprestano raste, sada postoji za svaki ukus i za svaki budžet dobra organska alternativa u odnosu na konvencionalno proizvedene proizvode.

Tim 4: aktivno i u trendu

Ovako roditelji misle: kvalitet, funkcionalnost, dizajn – i najradije u malom formatu. Roditelji i beba su mnogo u pokretu, i vrlo brzo velika pakovanja vlažnih maramica i XL krema za negu postaju preteški. Samo tašna za menjanje pelena može biti nešto veća, na primer za praktičnu prostirku za menjanje pelena, ili za presvlačenje, kao i ranac za pelene potom i za maramice za dezinfekciju ili gel, tako da sve teče bez problema, čak i ako u blizini nema javnog prostora za povijanje beba.

Bebe su jako radoznale. Ponekad je okruženje previše uzbudljivo da bi bilo mirno čak i samo nekoliko minuta da se promeni pelena. Koliko je dobro što postoje praktične pelene koje se navlače i koje možete direktno promeniti i dok stojite!