Active Beauty
Muškarci, ne morate više brinuti – predlozi za najbolje poklone su tu!

Novogodišnji poklon(i) za žene

Muškarci, ne morate više brinuti – predlozi za najbolje poklone su tu!

Dragi muškarci, možete da prestanete da tražite! Za vas otkrivamo neke zaista dobre novogodišnje poklone za žene. Bilo da je romantičan, zabavan ili originalan – ovde je za svakog ponešto.
Šta da za Novu godinu poklonimo ženi koja već sve ima? Mnogo toga možemo da vam kažemo unapred, dragi muškarci: Većina žena se uvek obraduje malim poklonima – posebno ako dolaze od srca. Zato, pre nego što izjurite napolje, razmislite o tome koji novogodišnji poklon bi zaista obradovao jednu ženu.
 
Nekoliko pitanja koja bi pri tome mogla da vam pomognu: Šta je to što je čini posebnom? Šta je to što voli da radi? O čemu je ushićeno govorila u poslednje vreme? Obično se nagoveštaji odgovarajućih novogodišnjih poklona za naše najmilije već kriju u onome o čemu govore. Ako vam je i pored toga potrebna inspiracija: sledeće ideje za poklone obradovaće žene za Novu godinu. 

 

Put do srca: novogodišnji pokloni za žene

Za Novu godinu bi žene želele da dobiju nešto što dolazi od srca i što bi im odgovaralo. Iskustveni pokloni su savršeni za, na primer, žene koje su često u pokretu i koje vole da isprobaju nešto novo. Možda vikend putovanje na selo? Ili kurs grnčarstva? Ako pored sebe imate ženu posebno avanturističkog duha, može da bude i nešto malo neobičnije.

Love you: romantični novogodišnji pokloni za žene

Sa ličnim, romantičnim poklonima nikada ne možete da pogrešite. Sve u svemu, trebalo bi da bude nešto više od uramljene fotografije na kojoj ste  vas dvoje – ako ste se već odlučili za fotografiju, budite originalni. Još bolje: lep komad nakita, na koji je ugravirana lična poruka, na primer lančić u obliku srca.
 
Kreativne žene se raduju ličnim umetničkim delima kao novogodišnjem poklonu: Dajte nekome da naslika fotografiju vaše žene ili zajedničku sliku.  
 
U svakom slučaju, ako niste sigurni, nakit je uvek dobar izbor, kao i parfem.

DOLCE&GABANNA
Dolce peony
woman
EdP

EVELINE COSMETICS
charming mocha
paleta senki

s-he colour&Style
olovka za usne

avanti
ogrlica sa biserom

IDC INSTITUTE
SPA kadica
gel za tuširanje, 100 ml
losion za telo, 100 ml
losion za ruke, 80 ml
penušava kupka, 30 g

Čisto uživanje: novogodišnji poklon koji žene obožavaju

Većina žena se najviše raduje poklonima za wellness i lepotu:
tretman opuštanja ili lepote kod kuće, u sopstvenom kupatilu ili odlazak u spa lepe su ideje, koje često oklevamo da sebi priuštimo. Uz opuštenu večeru i dovoljno vremena udvoje ne možete da pogrešite. Šta žene još vole? Evo poklona za lepotu:

Intervion
Četka za kosu

EVELINE COSMETICS
set

EXTENSION VOLUME
maskara, 1 kom.
paleta senki, 1 kom.

NIVEA
ROSE CARE torbica
losion za telo, 400 ml
dezodorans, 150 ml
gel za tuširanje, 250 ml

Alverde
Merry & Bright set
krema za ruke
ekstrakt badema, 50 ml
krema za ruke
ekstrakt trešnje, 50 ml
krema za ruke
ekstrakt kakaa, 50 ml

Molim vas, osmeh! Mali novogodišnji pokloni za žene

Posebno je lepo kada možete, kao iz šešira, da izvučete i male, fine poklončiće kao iznenađenje pre dobro pripremljenog glavnog poklona, nešto što vaša voljena sigurno nije očekivala. Mali pokloni kao znak pažnje ne zahtevaju mnogo planiranja, ne morate čak ni mnogo da razmišljate. Uz ova kreativna iznenađenja u vidu malih novogodišnjih poklona sigurno ćete da izazovete sjaj u očima vaše žene ili devojke.

Ebelin
gumice za kosu
12/1

Kućne papuče*
više boja
 
*proizvod se nalazi u određenim dm prodajnim objektima