Active Beauty
Zaštita od sunca

Nove generacije proizvoda za zaštitu od sunca.

Zaštita od sunca

Nove generacije proizvoda za zaštitu od sunca. Proizvodi su osvežavajući, prozračni i jednostavni za upotrebu.

SUNDANCE krem gel za sunčanje Sport plus sa visokim zaštitnim faktorom ZF30, 150 mlLepljive teksture na koži, beli tragovi kreme i čekanje da krema upije, više niko ne želi, a dobra zaštita od sunca nam je i te kako neophodna. Da mazanje zaštitnom kremom za sunce ne bi bila opterećujuća obaveza, već prijatan letnji ritual, proizvođači su došli do novih ideja: zaštitni sprej za sunce koji odmah nakon nanošenja prijatno razhlađuje kožu i širi prijatnu svežinu, a kreme za lice koje pružaju dobru zaštitu ujedno daju i ravnomerno blistav ten. Proizvodi sadrže laku formulaciju koju koža upija tako brzo da čak i najnestrpljiviji mališani nemaju vremena da protestuju.

 

 

SUNDANCE krem gel za sunčanje Sport plus sa visokim zaštitnim faktorom ZF30, 150 ml

Zaštita je bolja ukoliko se nanese više kreme za zaštitu od sunca

Za potpunu zaštitu, potrebno bi bilo upotrebiti dva miligrama po kvadratnom centimetru kože, što je ekvivalentno jednoj kašikici kreme za sunčanje koja se nanosi na lice i tri supene kašike kreme za sunčanje za telo. Ako je procenat upotrebe manji od ove koja je preporučena to umanjuje učinak zaštite od sunca. Na primer, ako želite da dvadesetostruko povećate samozaštitu vaše kože upotrebom proizvoda sa zaštitnim faktorom 20 isti je potrebno namazati na kožu u odgovarajuće debelom sloju. Ili jednostavno iz predostrožnosti uzeti kremu sa većim faktorom zaštite.

 

Krema za sunčanje štiti u svakodnevnim aktivnostima

Za sve one dane u proleće i leto koje ne provodite na jezeru, na plaži ili na otvorenom u prirodi, nude se proizvodi za negu sa integrisanom UV zaštitom. Bilo da se radi o kremi za lice ili o šminci, mnogi proizvodi već imaju ZF 15 ili više. Ovi proizvodi su pogodni za svakodnevne aktivnosti kako bismo mogli da uživamo u kratkoj izloženosti sunčanim zracima. Međutim, za duži boravak na otvorenom treba imati sledeće na umu: Prvo, čak i kod krema za lice ili šminke, mora da se koristi odgovarajuća količina zaštitnog faktora (ili viši nivo zaštitnog faktora) kako bi se garantovalo željeno trajanje i dobra zaštita. I drugo, u ovom slučaju potrebno je s vremena na vreme ponovo naneti zaštitu na kožu.

 

                                              

                                                                                                         SUNDANCE fluid za lice za sunčanje Anti-age ZF30, 30 ml

Nemojte zaboraviti neophodne proizvode za negu kože u toku noći, nakon izloženosti suncu

Ono što tokom dana koži prija i štiti je od opasnog oštećenja od sunca a takođe pozitivno utiče na nju, nije baš pogodno za noć. Sa lica je potrebno pre spavanja ukloniti klasične proizvode za zaštitu od sunca, takođe i kreme za lice sa zaštitnim faktorom. Bez obzira što su supstance i svi uobičajeni filteri koji su sadržani u kremama dobro testirani i sigurni, oni mogu učestalim korišćenjem iritirati kožu. Zbog toga preko noći treba koristiti noćne kreme ili proizvode namenjene za kožu posle sunčanja koji imaju efekat regeneracije.

 

SUNDANCE gel posle sunčanja sa aloe verom, 300 ml